Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wfhkwfhjkfk

jak pomoc sobie i wyrwac sie z patologii

Polecane posty

Gość wfhkwfhjkfk

wrocilam do polski po rocznym pobycie w DE. okropnie sie stesknilam za przyjaciolmi, wpadlam w ciag zabawy, poznalam chlopaka, imprezowalismy co tydzien razem, mielismy wspolnych znajomych, wiedzialam, ze mu sie podobam, mowil mi, ze jestem najpiekniejsza, z reszta zaczelismy tworzyc dobra paczke. na poczatku swietna zabawa, po kilku miesiacach przerodzilo sie to w koszmar. narkotyki, alkohol, ktore na poczatku nas zblizyly, pojakims czasie zaczely porozniac nas wszystkich. jedna osoba popelnila samobojstwo, wiekszosc nie zaliczyla roku, stracili prace. siedzimy razem w melinie, kiedys zartujac - teraz ze soba walczac. kilka razy pogotowie, bo 'przyjaciel' dzgnal drugiego nozem, rzucanie w siebie szklankami, jakies walki. rano kac, poczucie winy, przepraszanie, placz. z przyjaciolka postanowilysmy z tym walczyc, przestalysmy tam chodzic, ograniczylysmy kontakty. i wtedy ON zaczal o mnie jakby mocniej walczyc, powiedzial, ze z tym skonczy,ze razem zrobimy odwyk i bedzie dobrze. zamieszkalismy razem. oczywiscie nic sie nie skonczylo, teraz u nas zrobila sie melina, teraz tutaj wszyscy przychodza i sie staczaja. co zrobic, jak z tym walczyc? nie mam pieniedzy, rodziny, normalnych znajomych... mysle juz nawet z przyjaciolka o prostutycji zeby zarobic i wyjechac znowu do niemiec i zaczac normalne zycie. jestem zalamana, pomozcie

Gość I love Playstation 4
czemu tak się stało

Gość wfhkwfhjkfk
chcialabym zeby to byla prowokacja ale takie rzeczy sie naprawde dzieja... jesli sadzisz ze to prowokacja to po prostu sie nei udzielaj i nie nabijaj postow

mysle, ze tylko ucieczka z tego miejsca , zatarcie sladow moze pomoc na nowo zaczac zycie.Dobrze , ze masz motywacje do tego.To jest sukces . Nie polecam prostytucji, bo z jednego bagna w drugie wdepniesz .Moze jakies sprzatanie , cokolwiek by zdobyc srodki na wyjazd .

Gość wfhkwfhjkfk
problem w tym, ze probowalam pracowac normalnie, bylam szczesliwa jak glupia jak znalazlam prace, ale codziennie nie spalam (u nas sie zasypialo o 5 rano, budzilo o 15 i zaczynalo znowu chlac....) i zawalilam. nie bylam w stanie funkcjonowac, probowalam zasypiac, ale nie moglam, bo bylam przestawiona i bylo glosno. a jak siedzialam z nimi to jeszcze gorzej...

sprobuj jeszcze raz zaczac , jak poprzednio.Mozna 100 razy dac plame, ale za 101 sie uda.Probuj sie wyrwac , bo wiesz, ze w przeciwnym razie przegrasz .A chyba nie chcesz?

Gość kamyczek do koszyczka
..skuteczne są najprostsze rozwiązania.....czy na pewno chcesz wyjewchać do niemiec?