Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agaaamama1

wakacje z 2 latką

Polecane posty

Gość ja się wybieram
Zgadzam się z mamą dwóch dziewczynek, że lipiec i sierpień to kiepski pomysł. Polecam początek czerwca lub wrzesień.

Gość mama roczniaka
Ja w tamtym roku w czerwcu leciałam samolotem z uk do pl z pięcio miesięcznym dzieckiem. Lot o 21:30, opóźniony o 2 godziny (ang czas). W pl byliśmy o 2:30 polskiego czasu. Zanim dojechaliśmy do domu teściowej była 3:30 I zanim poszliśmy spać 5:30. Dziecko mimo że ZAWSZE szło spać o 20:00 była niesamowicie grzeczna. Leciałam już z nią 4 razy i teraz planuję kolejną podróż. Każda z nich była długa i trudna. Córka jest tak podekscytowana że nie ma mocnych na tragedię z jej strony. Nie bój się latać z dzieckiem, nie jest tak źle. W tym roku mam zamiar zrobić około 6 lotów:)

Gość Agaaamama1
Dzięki wielkie za wszystkie rady ;-) powoli nastawiam się na ten wyjazd ;-) kocham polskie morze, ale raz w roku chciałabym spedzić wakacje z pewną pogodą ! Ja tez nie wyobrażam sobie leżenia plackiem na plaży, dziecko mi na to nie pozowoli hehe. Raczej będą spacery, kąpiele i tak na zmianę ! Zastanawiam się jeszcze nad samym lotem ... rozumiem, że taki maluch siedzi rodzicom na kolanach ? Skoro za nią nie będę płacić ...

Gość Agaaamama1
jeżweli chodzi o termin, to niestety musi być lipiec- zamknięty żłobek... więc wakacje musimy wtedy spędzić .

Gość mama dwóch dziewczynek
ja byłam w maju 2012r. w Turcji i było idealnie w kwestii pogody - około 25 stopni. W lipcu byłam w wielu krajach i jak dla mnie zdecydowanie za gorąco. Oczywiście wszystko kwestia gustu...

Gość Agaaamama1
dlatego tak upieram się przy Bułgarii, tam podobno klimat 24-26 stopni, a tak jak już pisałam inny termin nie wchodzi w gre, jedynie lipiec ...

Gość Agaaamama1
a macie może jakies rady, spostrzeżenia na co warto zwrócić uwagę przy wyborze hotelu ?

Gość poszukaj troszke dalej topikow
wczoraj gdzies byl tu temat o wakacjach z dziecmi, dziewczyny rozne miejsca polecaly

Gość adelajda..ada
z tych co podałaś to tylko Chorwacja

Gość byłam na minorce we
wrzesniu z TUI. Córka miała niecałe 2 lata a syn 5. Super pogoda-juz wtedy nie ma upałów,prawie pusta plaza..polecam goraco.

Gość byłam na minorce we
lotu sie nie bój..wez mase zabawek,blok ikredki,nowe ksiazeczki i cos do pochrupania:) moja córka była lotem zachwycona:)

Gość adelajda..ada
w niektórych liniach w samolocie stwewardessy rozdaja dzieciom kredki i malowanki, ale to na dłuższych trasach

Gość Agaaamama1
dzięki;-)) a ChorWAcja w lipcu nie za gorąca? Kurcze troche sie boję , ale ... caly rok sie pracuje by miec udane wakacje ;) Sama nie wiem co sie moze przydażyć na takich wczasach

Gość adelajda..ada
to zależy jaki region, my byliśmy 15-31lipca i nie było az tak upalnie, były dni,ze do poludnia deszcz padal, dopiero po 14 super pogoda była

Gość Jola888
A może Hiszpania? Na stronie www.starnerja.com znajdziesz również oferty przeznaczone dla rodzin z mniejszymi dziećmi

Gość joga1
wybrac mielno czy ustkę ???

Gość Tymonka7777
A może Anglia? Dzieci mają frajdę z latania a tutaj masz tanie loty do Anglii www.tanie-loty.com.pl/tanie-loty-do-anglii.html