Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chuderlaczek

chcę przytyć z 7 kg,kto ze mną????

Polecane posty

Gość chuderlaczek

mam 24 lata,waga-48 kg,165cm, pas 74,biodra 84,biust 92, udo 43-wiem wiem,jedyne co mnie ratauje u facetów to biust,który jak do mojej figury jest naprawdę spory. lecz mnie to nie pociesza. mam okropnie chude nogi,jednak zgrbne- tak mowią,ale zawsze dodają ze trochę za chude. ostatnio zaczełam robic przysiady z cieżarem(15kg) i zobaczymy czy beda efekty,marzę o piękych smukłych nogach, macie jeszcze jakies pomysły aby nogi z patyków przeminieły sie w hmmm:D:D w coś ładnego???

Gość cldsmclwe
co jadasz na codzien? ja chce schudnac z 7 kilo

Gość chuderlaczek
jem duzo i nie zdrowo,ale na przemian, tu ci nie pomoge jak schudnac bo ja mimo to ze sie obzeram to i tak nie widać tego:(

Gość prawictwo pospolite181
Ja bym raczej sugerował przybrać 4 kilo , a nie 7 .

Gość MalinowoTruskawkowa
dziwne masz wymiary wage i wzrost mam prawie identyczna ale wymiary 88-64-77 , udo 49, wiec nie bardzo umiem sobie wyobrazic jak pas i biust masz duze wymiary a udo 43? myslisz ze jak przytyjesz to wlasnie w tym miejscu? ciezko powiedziec jak ci sie to rozlozy rownie dobrze mozesz przybrac na brzuch i biust skoro teraz w tych miejsach masz tyle... staram sie przytyc od jakiegos czasu i jak narazie 1,5kg ktore nie spadlo jak wszystko co przytyje

przy tym wzroscie ( 165 ) idealna waga wydaje sie byc 52 kg .

Gość chuderlaczek
Malinowo-przed chwilą sobie zmierzyłam i w udzie mam 44. wiem ,że to dziwne wymiary,ale jak pisałam mam naprawdę duży brzuch. jestem na kuracji pertitolu i przytylam juz 4g wiec spoko,wiem ze idzie w brzuch i biust dlatego cwiczę do tej "diety+" w ciązy wazyłam 60 kg a i tak mialam chudzidkie nózki:(

Gość chuderlaczek
prawictwo-- niby tak ale wydaje mi sie ze przy 52 kg i tak bede miala takie suche nogi:/

Gość groteska jakas..........
masz jakies groteskowe te wymiary... ja tez mam spore piersi, waze 52 kg, 167 cm, ale w biuscie mam 83-84, a mam miseczke c/d, w pasie mam 65cm, a ty to jakies monstrum w cyckach 92, w pasie 74 cm :O albo te biodra 84 cm, ja mam 90 cm, ty masz chyba figure jak facet: waskie biodra, bardzo mala roznica miedzy talią i biodrami, szerokie bary jak u chlopa, szerokie plecy i dlatego masz tyle w biuscie, nie wyobrazam sobie jak ty smiesznie musisz wygladac, jak facet :D

Gość MalinowoTruskawkowa
no wlasnie tak myslalam ze w tych miejsach bedziesz przybierala kg, co robisz by zgrubnac?

43 cm w udzie to mało , 48 cm jest idealnie .

podczas gdy 53 cm, to za dużo.

Gość MalinowoTruskawkowa
"jestem na kuracji pertitolu" -->tj na jadłowstręt psychiczny?? przeciez pisalas ze nei masz problemow z jedzeniem...

Gość chuderlaczek
ehh zmierzyłam si własnie i tak: biodre-84 talia-69 biust-92 rozmiar stanika noszę 65G-dobierany u specjalisty malinowa-robie te przysiady z cięzarem, na you tube-znalazalm jakis aerobik i zaczynam jezdzić na rowerku stacjoarnym,ale boje sie ze moge schudnąc od rowerka wiec tu jest takie ryzyk fizyk,a Ty chcesz przytyć czy schudnąc??:)

Gość chuderlaczek
ale peritol nie tylko wzmaga apetyt ja poprostu od niego tyje:)

Gość MalinowoTruskawkowa
przytyć tak chociaż do 50 kg i co ważne utrzymać ta wagę

Gość chuderlaczek
ja własnie tez mam problem z utrzymaniem wagi:(

Gość MalinowoTruskawkowa
pisałaś że cos tam ćwiczysz to ogolnie też pomaga tak specjalnie na siłę to nie nastawiałam się na przytycie tylko chodzi o dobra kondycje zdrowy tryb życia i lepsze samopoczucie czyli sport i odpowiednie jedzenie ale jak zaczęłam bardziej intensywnie cwiczyc to zauwazyłam że waga poszła do góry potem przestałam i teraz znowu zaczynam wczoraj też posiłkowałam sie yt przy ćwiczeniach;p