Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sądzicie na ten temat??

Łóżeczko w komplecie z materacem i pościelą, czy wszystko osobno?

Polecane posty

Jakie macie zdanie na ten temat?

Gość mama roczniaka
ja kupowałam łóżeczko z materacem, w promocji, jestem bardzo zadowolona:) Nie uważam aby to było coś gorszego.

Gość ja kupuje w zestawie, szybciej
i latwiej wszystko naraz kupić

no właśnie bardzo mi się podobają te całe kompleciki, czyli materac i śliczna pościel, ochraniacz na szczebelki i moskitiera, tylko czy jakość takich łóżeczek nie jest gorsza od tych kupowanych osobno?

Gość Ja kupuje osobno
mam komplet pościeli jak narazie(za 3 miesiące tp).Wydaje mi się, że w tych"kompletach" to te łóżeczka są takie najzwyklejsze, bałabym się, że szybko mi się rozpadnie:P.Wole sama osobno coś sobie dobrać.

zamawiałyście na allegro, czy w jakimś sklepie/hurtowni?

Gość Najlepiej to w sklepie
zobaczysz na żywo, dotkniesz. Zwłaszcza jeśli to pościel. Chyba, że wybierzesz firmę feretti to możesz brać w ciemno.

p

Kupowałam na allegro łóżeczko i materac żeby jedną przesyłka przyszło. Pościel dostałam dopiero o 4 miesiącach bo nie kupowałam wcześniej bo nie była potrzebna,

Gość Miarka a Ty z pościeli
nawet rożka nie miałaś, ochraniacza? Bo piszesz, że po 4 miesiącach dopiero kupiłas...

Ochraniacze, rożki. Jakby dziecko na wojnę szło. Jak się odkryje albo uderzy to nie umrze. Ciekawe jak taki wiecznie leżący dzieciak ma się uszkodzić :O Potem rosną takie małe cioty :O

Gość To w czym te dziecko ma
spać jak nie rożku czy śpiworku -to też pościel.W samym pajacyku? I bez prześcieradła?

Nie miałam ochraniacza- mała się nie ruszała wcale w czasie snu albo spała z nami. Rożka używałam tylko w szpitalu

Prześcieradło to chyba oczywiste. Spała w pajacyku przykryta kocykiem lub flanelową pieluchą. śpiworek kupiłam na jesieni ale i tak go nie chciała i dostała kołderkę.

Gość Moje dziecko spało
w rożku i na żadną wojnę nie szło... i mam nadzieje, że przez to nie wyrośnie z niego"ciota" jak to pancerna określiła:o

Gość hngjhgmmvncgm,hjmcgn
ja kupowałam cały zestaw na allegro i jestem bardzo zadowolona, w zestawie było łóżeczko, materac gryko-kokos, prześcieradło, ochraniacze, kołdra, poduszka, poszewki na kołdrę i poduszkę oraz moskitiera bardzo ładna, wszystko razem wygląda ślicznie i świetnie się sprawdza, ja osobiście polecam! za całość dałam niecałe 500zł z wysyłką .. ;)

ja bym raczej kupowała wszystko osobno.. wiadomo ze mozna trafic na caly komplet i bedzie dobry, ale to raczej malo prawdopodobne:)

jesli chodzi o komplet pościeli to ja akurat kupiłam jednej firmy, a to dlatego ze jest to sprawdzona przeze mnie a takze wczesniej przez moja siostre. Chodzi o feretti jakby co:) zatem jesli jestesmy pewni jakiejs firmy to radze nie wymyslaci kupic wszystko razem, a nie szukac okazji gdzie popadnie bo potem mozemy przeplacic bo okaze sie ze musimy ponownie zainwestowac w cos..

Gość madzia788
ja nie mam zaufania do tych materacy ze zwykłych sklepów - spałam przez chwilę na takim i nie wspominam tego najlepiej - nie wygodny, bolały mnie plecy i w ogóle. teraz mam jeden z tych piankowych http://amadu.com.pl/22-materace-termoelastyczne jest super, odciąża kręgosłup i daje pełny komfort snu