Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolinne

buty z odkrytym palcem i rajstopy

Polecane posty

Gość jolinne

mam problem bo w wakacje biore slub a nie chce miec calkowicie zabudowanych butów tylko takie z odkrytym palcem albo takie typowo taneczne sandałki i jest problem jesli chodzi o pończochy. jakos nie wyobrazam sobie butow z odkrytym palcem a tu ponczochy wystaja :/ jak to rozwiazac? bo z golymi nogami to raczej nie bardzo

Gość bez aliasu
Kup ponczochy specjalne do odkrytych butow. Sa teraz dostepne bez palcow. A tak przy okazji, jesli slub tradycyjny to z zaktytymi palcami stop. Buty otwarte - szczescie ucieka jak to nasze babki lubily wypominac panno mlodym. Wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia :)

Gość jolinne
oo musze takich poszukac dzieki za info :) a w przesądy nie wierze :)

Gość ale wy macie problemy
do odkrytych ubrać normalne rajstopy...

Gość bix dix ae
ohyda, fuj. a te rajstopy z golymi paluchami to jakas porazka.

Gość jolinne
dzięki, te czarne będą idealne :classic_cool:

Gość bix dix ae
czarne rajstopy na slub? to jakiego koloru kiecka? bo chyba nie jasna...

Gość jolinne
to wyzej to nie ja pisalam :) ale wlasnie tam na zdjeciu dziwnie to wyglada noga 'ubrana' a palce gole :) sama juz nie wiem. a tak jak mowilam nie wyobrazam sobie do sandalkow zalozyc zwyklych ponczoch bo to wyglada strasznie. myslalam o takich butach http://www.danceshoestango.pl/pl/produkty/buty-slubne/S158W

Gość melisa123
Ja też biorę ślub, będę miała zabudowane buty, ale nigdy nie włożyłabym żadnych rajstop do odkrytych butów bo to strasznie wygląda... Trzeba zadbać o nogi, kupić dobre rajstopy w sprayu i będzie pięknie :)

Gość jutrokto
Czarna noga i wystające białe palce??? Kretyn jakiś na głupocie kasę zbiera? Na ślub tylko buty zakryte i cieniutkie pończochy! No chyba że ktoś za buraka chce uchodzić, to najlepiej niech idzie w japonkach i grubych skarpetach. Potem powie, że to było "w japońskim stylu"

Gość gość
ja tam kupiłam sobie takie rajstopy od Fiore. Jestem zadowolona i na pewno kupię jeszcze

Gość gość
odpadam, jak słyszę o rajstopach w sprayu. czy tak trudno zrozumieć, że to NIE SĄ!!! rajstopy, tylko kosmetyk koloryzujący z dodatkowymi wygładzającymi właściwościami. Nie ma nic wspólnego z rajstopami, tak samo, jak woda smakowa nie jest WODĄ, tylko mieszanką wody i chemicznego syfu

Gość ojdandana
No bo ty się akurat tak znasz, nie rozumiem, czemu woda smakowa nie jest woda? Jakieś dziwne to, co piszesz

Gość gość
a ja byłam w delikatnych sandałkach :) Po co męczyć nogi w zabudowanych butach i rajstopach w 30 stopniowy upal??