Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezapominajka polska

Gdzie sie przeprowadzic?

Polecane posty

Witam. Mieszkam w centrum Londynu, gdzie rowniez pracuje. Niestety, nie wyrabiam juz finansowo i chcialabym sie przeprowadzic gdzies poza Londyn, aczkolwiek nie za daleko, tak, zebym mogla spokojnie dojechac codziennie do i z pracy. Czy polecacie jakies miejscowosci poza Londynem? Musze to sobie dobrze przemyslec. Myslalam o Windsor ale nie wiem czy nie jest to zbyt daleko. Pozdrawiam i licze na Panstwa wskazowki.

Gość hm co jak co ale...hm
Jeśli pracujesz w centrum, to chyba nie zarabiasz marne 6.19-10/h? :D

zależy gdzie pracujesz, czy masz auto czy raczek komunikacja państwowa. Piszesz Windsor, czyli zachód. Musisz to wszystko przekalkulować sobie. Ja właśnie jestem na etapie przeprowadzki i powiem, że finansowo zupełnie mi się to nie opłaca, ale nie samymi finansami człowiek żyje. Powodzenia.

Niestety, nie mam prawo jazdy ani samochodu, korzystam tylko z transportu publicznego czyli bylabym skazana na pociagi i autobusy. Moze ktos poleci jakies fajne miejsce bliziutko Londynu?

Gość wredniucha10
gdzie byś się nie przeprowadziła za dojazdy do pracy będziesz musiała płacić - oblicz, czy się to opłaca

Gość do aspoleczny ignorant
Problem w tym, ze miejscowosci blisko Londynu sa rowniez drogie, a jak sie przeprowadzisz dalej od Londynu, to bedziesz placic duzo za dojazd. Ja przez rok dojezdzalam do Londynu do pracy z poludnia UK i kosztowalo mnie to ok 400 funtow miesiecznie plus stanie w korkach, wiec sie przeprowadzilam do Londynu, bo choc zycie tutaj jest drozsze to mi na to samo wychodzi i przynajmniej nie trace tyle czasu na dojazdy.