Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość książę Arabii

Dlaczego grube dupy myślą że są seksowne

Polecane posty

ciekawe, ciekawe... a jak idzie ulica taka wlasnie pasztetowa z cycem wypietym do przodu, to malo sie o kraweznik nie zabijecie :) poza tym, dupy nie mysla, dupy sa... mysleniem zajmuje sie troche inny organ, w waszym przypadku jest to glowka ;)

Gość sorry, nie wszystkie tak mysla
ja nosze takie ukrywajace wszystko ciuchy ze nikt nie wierzy ze waze 58 kg przy 168, wszyscy mysla ze jestem nawet szczupla, musze sie tlumaczyc czemu na przyjeciu pije tylko wode i nic nie jem

Faktycznie frida dobrze mówisz kiedyś szedłem z kumplem ulica a tam szła taka grubsza on mówi ale pasztet a w piersi się jej patrzył jak jaś na małgosie

Gość popatrza i zapomna
ja mam 170 wzrostu, waze 42 kg, uwielbiam krotkie spodniczki i obcisle bluzeczki i nie moge spokojnie przejsc zeby sie faceci nie ogladali.mieszcze sie nawet w koszulki mojej 7 letnie siostrzenicy, a mam 22 lata!

Gość kto pyta ten...
42 kg??? Przecież to anoreksja i to chyba dość poważna.

Gość myśleć to mogą
ale nie są

sorry, 58 kg to w zaleznosci od figury ... rozmiar 36 lub max 38.... o jakiej grubosci mowisz? :) i dalej ....42 kg...to juz zaczyna byc smieszne :)

Gość popatrza i zapomna
zazdroscisz mi swietnej figury?to wez sie za odchudzanie, do lata jeszcze troche czasu zostalo

Gość popatrza i zapomna
dla kobiet to anoreksja, a dla facetow idealna figura

Gość jjhjyhgfgfhkhf
42 kg - fuj!!!!!!!!!pedofile tylko patrza

Gość kto pyta ten...
No nie zazdroszczę, bo jestem facetem, ale nie chciałbym mieć takiego kościotrupa u boku. Wg kalkulatorów BMI jesteś w stanie wygłodzenia Prawidłowa waga dla Ciebie to minimum 53 kg, no tam z przymróżeniem oka nic by się nie stało nawet przy 50 kg

:D :D :D teraz to sie dopiero usmialam....:D:D:D ... 42 kg i swietna figura.... faktycznie jest czego zazdroscic.... a wlasciwie nie ma czego :D

Gość myśleć to mogą
Co za idiotka ja mam 170 i waże 53 kilo a i tak jestem bardzo szczupła,Ty chyba musisz się przewracać przy tych 24 kilogramach :O Głupot nie pisz

Gość myśleć to mogą
42 przepraszam

Gość kto pyta ten...
Może w ubraniach dla modelek to i wyglądasz normalnie, ale wyobrażam sobie ciebie nago- wystające, napięte na skórze talerze biodrowe, kolana grubsze od uda, staw skokowy grubszy od łydki, tak samo łokcie grubsze od ramion, zapadnięte policzki i wyłupiaste oczy. Brrrr, ja bym się bał wsadzić takiej dziewczynie, bo bym w podświadomości miał wizję, że mi się fiut pokaleczy.

Gość upe w pupe
:O

Gość myśleć to mogą
Patrzą się ale z politowaniem Jak na dziwoląga jakiegoś a nie sexowną kobietę

Gość książę Arabii
bzdury gadacie, takie wlasnie laski sie podobaja i dla nich sa obcisle ciuchy i krótkie spódniczki, a nie dla wielorybów powyżej 50 kg dla mnie 1,7 i 42 kg to idealna kandydatka na żonę, o ile ma do tego ładną twarz i długie nogi

Gość kto pyta ten...
TheExpendables No nie wiem, chyba, że zdanie, które napisał... eś (jak sądzę), uznamy za dogmat. Ale w takim razie po co ta dyskusja?

Gość kto pyta ten...
No ja nie wiem komu się podobają, chyba takim desperatom z Arabii... Mnie na pewno nie. Drobna dziewczyna jest fajna, ale 42 kg przy 170 cm, to na bank nie jest drobna dziewczyna tylko kościotrup, obojętnie jak bardzo lekki ma kościec. Aż takich cudów nie ma.

Gość ediveredi
książę arabii...nadałeś sobie taki nick, który zupełnie koliguje z tematem który podrzuciłeś,myślę,że albo jesteś głupi jak bęben,albo to podpucha i już ci tłumaczę dla czego.... Arabki mają genetycznie na sonie słoniny 20kg,dupy jak szafa (ale to akurat osobiście lubię itd,a ty zapodajesz o baleronie... Morał z tego taki,że zanim coś napiszesz,przemyśl sprawę i poczytaj trochę mądrej literatury...

Gość odchudzammm się
ja mam 176 wzrostu i teraz ważę 68.. to dużo za dużo? chce schudnąć do 60. wiem, że niestety coraz chudsze się podobają facetom..

Gość popatrza i zapomna
Przepraszam, pomyliłam się mam 242kg i 170cm wzrostu, noszę reformy po mojej 77letniej babci i jak jade moim wózkiem elektrycznym po stoisku z kiełbasą to wszyscy faceci się za mną oglądają:) Jestem seksowna i tyle:)

Gość książę Arabii
do frida6: Dzięki za zdjęcia!!! Piękna kobieta, mój ideał kobiecego piękna... Takiej kobiety szukam na żonę:)

temat zaczyna mi produkowac zmarszczki ;) jak czytam o wzroscie i wadze (nieodpowiedniej)... poniewaz niestety w moim wieku nalezy o siebie dbac .... pomacham wam wdziecznie seksowna, kragla raczka 🖐️

do ksiecia, szukaj... ta juz nie zyje, ale z pewnoscia jeszcze nie jedna chodzi na razie po swiecie :)

Wszystkie kobiety są pięknę ;) a tak serio to puszyste Panie często są ładne dużo zależy od twarzy, na pewno są ładniejsze od wychudzonych anorektyczek, a to że się czują pewnie to chyba dobrze, niestety dużo jest takich które się wstydzą swojego ciała