Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość książę Arabii

Dlaczego grube dupy myślą że są seksowne

Polecane posty

Ten temat wg nie ma sensu no bo każdą kobieta jest piękna na swój sposób i figurę też ma każdą taką jaką chce

Gość kto pyta ten...
E, to ja już rozumiem o co biega - książę Arabii ma po prostu taki fetysz. W takim razie wszystko w porządku. Po prostu kręcą go kościotrupy i tyle. Jeden lubi jeść goowno, drugi lubi jak mu żonę roochają, a książę szuka kościotrupa.

Gość Doświadczony przez życie
A ja w wieku 44 lat ważę 93,5 kg przy wzroście 180 cm, mam fiuta 12 cm i wcale się nie dziwię, ze dziewczyny patrzą na mnie na ulicy jak na zdechłego wieloryba, a żona udaje , że spi zanim jeszcze pójdę do łazienki wziąć wieczorną kąpiel. Chciałbym wrócić do dawno minionych 82 kg mięśni, z którymi czułem się jak młody Adonis (pamietam czasy, gdy dziewczyny specjalnie przeciskały się koło mnie w autobusie patrząc mi w oczy z zalotnym usmiechem). Ale niestety wszystko mija, pozostają tylko wspomnienia. Teraz czas należy do mojego syna, który ma w szkole wianuszek adoratorek. Jedna mu wiąże buty, druga nosi za niego książki, trzecia temperuje ołówki, czwarta notuje mu prace domowe. A ja mogę tylko patrzeć i wspominać jak to kiedyś wokół mnie tańczyły zgrabne laseczki.

Gość kto pyta ten...
Noooooo, ta panienka, z demotywatora jest mmmmmmm, trudno znaleźć słowa :) Nie dość, że śliczna, to jeszcze idealna figura :) No, ale książę arabii woli 170/42

Gość aaaaaaaaaaaaaaazz
mężczyzna nie pies na kości się nie rzuca

Gość kto pyta ten...
Myślę, ze 93 kg przy 180 cm to nie jest jakoś fatalnie. Wszystko zależy od tego jak wyglądasz, czy to tłuszcz, czy mięśnie. A 12 cm kutas, to jest średnia polska, więc nie wiesz w bajki ;)

Gość kto pyta ten...
* wierz

Gość szczupłe jest piękne
aaaaaaaaaaaaaaazz mężczyzna nie pies na kości się nie rzuca ale i nie sikorka i słonina też mu nie smakuje

Gość kto pyta ten...
No dokładnie, bo najlepsze są dziewczyny proporcjonalne, zgrabne. Każdy ma tę proporcję we własnym oku, ale to nie oznacza ani wylewających się z majtek wałków, ani 170cm/42kg

Gość odchudzammm się
ja mam 176 wzrostu i teraz ważę 68.. to dużo za dużo? chce schudnąć do 60. wiem, że niestety coraz chudsze się podobają facetom..

Gość bez przeszkód
przede wszystkim jesteś za wysoka.

Gość odchudzammm się
no ale na to już nie mam wpływu

A ja lubię wysokie dziewczyny, choć nie powiem moja żona ma tylko 158 cm.

odchudzająca się, a jakie masz wymiary poprzeczne?

heheh nie ma to jak dyskusja na forum internetowym o wyglądzie :D i porównywanie wagi do wzrostu, jako tego wyznacznik :D płacze z beki !

A co, mamy wstawiać swoje zdjęcia, żeby je potem na www.wiocha.pl oglądać?

Nie da się ocenić tego :D mięśnie ważą więcej niż tłuszcz :) Piękna wysportowana sylwetka wazy więcej niż pokryta tłuszczem sylwetka osoby trybu "siedzącego" :)

Gość odchudzammm się
biust - 98 talia - 74 biodra - 99 wiem, że za dużo ale pracuje nad tym..

Gość odchudzammm się
waga 68, cel to 60 no 176 wzrostu..

Gość może ktoś ..
...o sobie myśleć och,ach jaka to ja piękna,a tłuszcz zalewa oczy,spada na uda i nie wiem gdzie jeszcze.Znam taką właśnie co myśli o sobie,że jest piękna i mądra.Na sam widok takiej rzygać się chce,a co dopiero w łóżku ? :(

Gość krzysio:)
Nie wmówicie Mi,że grube jest ładne, jeśli się źle ubierze! Bo owszem są kobiety przy tuszy, ładnie ubrane,potrafią ukryć nawet to i owo. Jak jednak widzę takie powciskane w za małe ciuchy,wylewający się tłuszcz. Błagam i apeluję do tych grubszych!!Jak nosicie rozmiar 44, przestańcie się wciskać w 36 !! bo to jest żałosne. A odnośnie wagi,to oczywiście,iż osoba wysportowana waży więcej(mięsnie są cięższe od tłuszczu). np. moja żona- instruktorka fitnessu- przy wzrośnie 174cm waży 60kg,a jest szczupła,tylko umięśniona.