Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Domena22

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych

Polecane posty

Witam ;) Tabletki madinette zaczełam stosować w listopadzie ubiegłego roku, wziełam już 4 opakowania dziś kończe je i chce zakończyć stosowanie tabletek boję się troche tego, czy długość brania tabletek ma jakiś wpływ na skutki uboczne? Obawiam się ich strasznie ;(

Gość No generalnie raczej
nie poleca sie brania tak krotko, moze Ci to rozwalic cykl tylko. Dlaczego chcesz przestac brac? Jak masz skutki uboczne to jasne ze odstaw.

Gość MalinowoTruskawkowa
dlaczego chcesz odstawic? przeciez bralas bardzo krotko wiesz ze organizm dopiero sie na nie przestawil na ich dzialanie a teraz rezygnujesz ...

Odstawiam je ponieważ mam bardzo słabe libido , suchość pochwy w ogóle stosunek nie daje mi przyjemności tak jak wcześniej na dodatek mam nadżerkę przez ich stosowanie.

Gość pederastenka
nic sie nie powinno dziac po tak krotkim zazywaniu. mi ginekolog powiedzial ze dobrze jest robic sobie przerwy w braniu tabletek zeby raz na jakis czas miec normalna miesiaczke. jesli te tabletki tak na ciebie dzialaja to moze po prostu zmien. to ze na jedne srednio dobrze reagujesz nie znaczy ze z wszystkimi bedziesz miala ten problem.

Gość No generalnie raczej
Nadzerke przez tabletki? Ginekolog to potwierdził? Ja bym na Twoim miejscu po prostu zmieniła na inne.

No i właśnie mam delikane zakłopotanie. Nie wiem czy stosować je dalej czy odstawić.

Gość trixiedlicious
dla mnie libido to już przeszłość, a jestem przy piątym opakowaniu, zaplanowałam branie przez 6 miesięcy i później odstawiam to w cholerę. po tak krótkim braniu raczej nie masz co się obawiać bóg wie jak strasznych rzeczy :P

Gość MalinowoTruskawkowa
no tak ale co bedziesz brala zamiennie chyba nie chcesz miec dziecka?

No właśnie się zastanawiam co będzie przy tym kiedy zdecyduje się jednak na ich odstawienie

Gość MalinowoTruskawkowa
jak zaczelas brac to mialas jakies akcje?dzialo sie cos z organizmem?

Gość frontline
MalinowoTruskawkowa a co ty tak na nią naskakujesz z tymi tabletkami? :o chce odstawić to niech odstawia, organizm po trzecim opakowaniu powinien już być przyzwyczajony więc jak czuje się po nich źle to nie ma co czekać na cud i się męczyć. a metod antykoncepcji jest tyle, że odstawienie tabletek to najmniejszy problem. ja odstawiałam tabletki po 5 opakowaniach, może miałam farta, ale jedyny skutek uboczny jaki odczułam to rozregulowanie okresu na parę miesięcy 🖐️