Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DagmaraLO

czy jest tutaj ktos kto przerywal ciaze?

Polecane posty

Gość DagmaraLO

bo ja sie dowiedzialam ze jestem w ciazy i musze ja przerwac i potrzebuje rady

Gość DagmaraLO
dokladnie potrzebne mi info jak i gdzie i ile to kosztowalo

Gość DagmaraLO
?

Gość gorzej byc nie moze
przerwac ? masz na mysli aborcje ?

Gość zertyuioplh
zertghj,nbvcx

Gość DagmaraLO
No tak. Potrzebuje rady, moja kolezanka przerywala ale wyjechala do szwecji, rzadko jest w domu na komputerze, nie ma mi kto poradzic :(

Gość fffbfbf
chyba jestes nienormalna. pewnie masz 16 lat i uważasz sie za dorosłą ale skoro jestes na tyle dorosla zeby zaczynać życie seksualne to powinnaś również być świadoma konsekwencji. gotowość na seks= gotowość na dziecko w razie czego.

Gość ffsgsgsg
szkoda ze nie pisalas tutaj wczesniej i nie pytalas o to jak uniknac niechciana ciaze,wtedy pomoglybysmy ci tez :)

Gość DagmaraLO
nie mam 16 lat i nie prosze o wasze interpretacje swoich pogladow o mnie na podstawie dwoch zdan

Gość gorzej byc nie moze
przerwala ? nie ma takiego czegos... rozumeim ze tobie chodzi o aborcje... ile masz lat i w jak zaawansowanej ciazy jestes?

Gość DagmaraLO
jest tu kawalek cywilizacji?

Gość gorzej byc nie moze
nazywaj rzeczy po imieniu !

Gość gorzej byc nie moze
dagmara staram sie tobie pomoc a ty ignorujesz moze pytania :/ odpisujesz tylko na krytyke innych ludzi - czy ja mam tez zaczac ciebie krytykowac abyc odpowiedziala na moje pytanie ???

Gość DagmaraLO
5 tydzien. Mam temat na glownym. Bralam te glupie tabletki i co zaciazylam. Do dupy to wszystko. Przerwanie ciazy to aborcja. Jedyne co w zyciu dostaje to same problemy, inni sobie robia co chca, zyja jak chca, sa szczesliwi a do mnie kazdy shit sie przyczepia

Gość jb;fjd
nie rob sobie tego.wyrzuty sumienia cie zezra. teraz o tym nie myslisz ale po zabiegu cie dopadna. po co fundowac sobie takie przejscia

Gość DagmaraLO
no wlasnie przejscia chce ominac. Moj chlopak tez nie chce dzieci wiec nad czym sie zastanawiac. Podjelismy ta decyzje, tylko teraz trzeba ja zrealizowac, ale domyslam sie ze w Polsce nie da rady. Dlatego szukam kogos kto zabiegu dokonal.

Gość Nfidnfnwo
Bylas dorosla idac z facetem do lozka, teraz jak dorosla osoba staw czolo problemom.

Gość DagmaraLO
ogolnie jestem ateistka, fanka nauk scislych wiec odpuscie sobie pouczanie niech zjawi sie the fuck ktos kto dokonal aborcji

Gość jb;fjd
teraz jestes twarda ale za pare lat bedziesz wariowac na widok malych dzieci. urodz i zostaw w szpitalu. ciaza to nie sa wielkie przejscia. przynajmniej zachowasz zdrowie psychiczne

Gość Nfidnfnwo
Glupi dzieciaku myslisz ze ktos ci napisze na forum adres gdzie cie wyskrobia?!

Gość gorzej byc nie moze
mozesz za granica - w pl bedziesz miala problem z tym- nie chwale tego ale nie wazna tutaj moja opinia - i tak podjeliscie , jezeli niehccecie takiej wpadki znow musicie zabezpieczac sie po2 -

Gość DagmaraLO
ale ja nie jestem z tych co sie podniecaja dziecmi. Ja nie lubie dzieci, i moze to paskudnie brzmi, ale nie mam na to wplywu. Niedawno sie wprowadzilismy do apatamentu, mamy duzy salon i na gorze jedna sypialnie dla nas. Oboe jako hobby uprawiamy zarown fotografie jak i modeling - takie kieszonkowe. Przeciez nie zaprzeczam ze tkwi we mnie zarodek ludzki, ale to dopiero podzial mejotyczny. Chyba znalazlam klinike. Jak na kogos kto ostatnio duzo kasy wydal - drogo

Gość DagmaraLO
ale zanim ojde do ginekologa, czy np tabletki jak biore tak 3-4 godz roznicy, moga zle dzialac? Ja juz nie jestem pewna

Gość gorzej byc nie moze
po co cwaniakujesz po angielsku nie moglas napisac do cholery ?

jak jest wczesnie zamow tabletki na women on web jak jest za pozno jedz do niemiec lub uk w uk w zaleznosci ktory tydzien cecha sie waha, mozesz tam zrobic aborcie do 24 tygodnia ciazy (koszt 400-2000 funtow, zalezy jak pozno) w niemczech mozesz miec aborcje za 300-500 euro

Gość DagmaraLO
wlasnie znalazlam na jakims forum ze ktos usunal w niemczech przy granicy za 400

Gość DagmaraLO
dziekuje wam kobietki ;)

Gość jb;fjd
nie twierdze ze widok dzieci bedzie cie rozczulal tylko ze ich widok bedzie dla ciebie wyrzutem sumienia. ja tez nie przepadam za dziecmi ale nigdy bym nie zabila czlowieka ktory powstal przez moja nieodpowiedzialnosc. wiem ze bralas tabletki ale na nich nie pisze ze sa 100% skuteczne. moja chrzestna usunela kilka ciaz w latach 80 tych. nie moze sie pozbyc wyrzutow sumienia. dzieci nie urodzila nigdy bo ich miec nie chciala. ale ma w sobie pietno morderczyni

Gość gorzej byc nie moze
To juz mi brzmi jak prowokacja - ale w zuciu tez cie sie to przyda ..... tabletki musisz brac systematycznie ! jak bedziesz brala inne leki miala sraczke czy zygala zabezpieczaj sie podwujnie !!!!!!

Gość roki500
Słyszałam o klinice w Niemczech. A dokładnie chodzi o doktora Rudzińskiego(chyba nic nie namieszałam).