Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskretnie

ile moge stracić???

Polecane posty

Gość dyskretnie

waże 62 kg przy wzroście 171 ile mogę zrzucić do świąt przy 2 posiłkach dziennie??

Przede wszystkim stracisz dobry metabolizm. Oj, pojdzie jedzonko swiateczne wtedy w bioderka.

Gość dyskretnie
bede starała się ograniczac chce ładnie wyglądać na święta

Gość dyskretnie
eh nikt nie chce pisać:(((

A ja nie mowie tego wbrew pozorom zlosliwie. Na 2 posilkach dziennie padnie Ci metabolizm. Tylko spowolnisz sobie odchudzanie - organizm przechodzi w takiej sytuacji w tryb "awaryjny" i zaczyna magazynowac kalorie niejako z obawy przed nastepna porcja glodowki. Czy te 2 posilki to mialyby byc w miare normalne sniadanie i w miare normalny obiad? Jesli tak, to rozloz sobie to, co bys w takim systemie planowala zjesc, na 4 porcje i doloz do tego jeszcze jedna porcje - nawet kilka marchewek czy jogurt naturalny. Nie zafundujesz sobie przestojow w trawieniu i bedziesz miala jak spalac. Pomijam juz fakt, ze masz naprawde super wage przy takim wzroscie - nie wiem jak wygladasz, le gruba na pewno ne jestes :)

Gość dyskretnie
nie jestem ale w wakacje ważyłam 56 i miałam umięśnione ciało kaloryfer i takie tam a teraz nie mam czasu ćwiczyc i mi przybyło i czuje się źle ze sobą

Wiosna idzie, spacery i rower pomoga :) Moze nawet bardziej niz dieta, bo przy szybkim odchudzaniu latwo o "zwisy". Powodzenia :) I naprawde, 2 posilki to strzal w kolano - rozplanuj to troche inaczej.