Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;) - Fallen

plamienie,okres,pigułki

Polecane posty

Gość ;) - Fallen

Cześć dziewczyny, bardzo proszę o odpowiedzi jedynie osoby dobrze zorientowane lub ewentualnie które miały coś podobnego. Ostatnio przez pewne problemy zapomniałam o pigułkach - 2 razy w trakcie 1 blistra - z tym że raz zapomniałam nawet dwóch, na 3 dzien wzięłam 2 na raz (chociaż byłam o 3 do tyłu) i kontynuowałam opakowanie do końca.. i w tym momencie zaczynają się schody - chyba źle zrobiłam. A mianowicie zrobiłam przerwę (teraz jest 3 dzień), a chyba bezpieczniej by było rozpocząć odrazu 2 opakowanie? I od paru dni miałam brązowe plamienia oraz silny ból brzucha...Teraz pojawilo się trochę krwi,ale okresem bym tego nie nazwała..A stosunki które ewentualnie były nie do końca zabezpieczone przez moje zapominalstwo były : 17.02, 22.02 i 23.02 - i tak sobie myślę co tu dalej robić? czy jest zagrożenie ciążą? Czy te plamienia i ból brzucha (podbrzusze,jajniki) są spowodowane zawirowaniami jakie sobie zafundowałam? proszę o pomoc. Oczywiście do ginekologa się wybiorę jeśli będzie taka potrzeba,ale może któraś z was miała poodobną sytuację i jak to się skończyło?

Gość ;) - Fallen
UP

Gość ;) - Fallen
UP - może dzisiaj mi ktoś odpowie ???