Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allegrowiczzka

Pytanie odnośnie allegro

Polecane posty

Gość Allegrowiczzka

Witam.Mam pytanie odnosnie licytacji BCM.Zalozmy ze licytacja dobiega konca , a kwota uzyskana jest bardzo niska , czy moge np poprosic znajomego aby zalicytowal np kwota 200zl ? Wtedy zaplace tylko prowizje , ale nie bede musiala sprzedac przedmiotu za grosze.Prosze osoby znajace temat o odpowiedzi :)

Gość Allegrowiczzka
Dziekuje :) Chodzi o jednorazowa taka sytuacje ;)

Gość Allegrowiczzka
Dlaczego podejrzane ?

Gość FiFi lanstrumph
możesz jakiś czas po takiej transakcji wysłać do allegro formularz o zwrot prowizji i zaznaczas tam np że nie doszło do sprzedania bo przedmiot np został zniszczony lub skradziony przed wysłaniem i tyle. Oni wysyłają do kupującego zeby potwierdzić czy do sprzedazy faktycznie nie doszło i finito, prowizję zwrócą na twoje konto a raczej saldo.

No wiesz, jest takie jakby forum allegro i kiedyś widziałam tam temat gdzie były linki do aukcji jednej osoby, która robiła tak bardzo często i często aukcje wygrywała jedna osoba, a potem wystawiano rzecz od nowa...na kafe też zresztą były juz takie tematy tylko o innej osobie. W sumie nie zaszkodzi za bardzo bo chyba mało kto to czyta, sama przypadkiem trafiłam. W kazdym razie osoby lubiące kupować kosztowne rzeczy za bezcen bardzo sie bulwersowały JAK TAK MOŻNA :D

Gość Allegrowiczzka
Ale ja tak nie robie notorycznie.Pierszy raz cos wystawilam i spytalam teoretycznie , czy jezeli moj towar bedzie za grosze to czy moge tak zrobic :)