Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taska10-10

Tabletki antykoncepcyjne a ciaza.. !

Polecane posty

Witam, ostatnia miesiaczke mialam 7-go lutego i wtedy zaczelam pierwszy raz brac tabletki anty. Microgynon. Od samego poczatku mialam brazowe plamienia oraz lekkie krwawienia, do tego wyszly mi pryszcze oraz mam zmiany nastrojow. Od jakiegos tygodnia boli mnie brzuch tak jak na okres i moje pytanie jest takie czy to jest efekt uboczny tabletek czy moge byc w ciazy ? Stosunek uprawialam 3 razy w tym miesiacu i moj chlopak we mnie nie doszedl jednak boje sie o ten bol brzucha.

Gość hujowiz
Sama sobie odpowiedzialas. Jak nie doszedl w tobie to Nie Jeztes W CIAZY !!!!!!!

Gość vcbvcbvcb
Boże jaka Ty tępa jesteś. Ile masz lat, 14? Czytać umiesz? Po co się pytasz czy to mogą być efekty tabletek skoro wszystko masz w ulotce? :o

najlepiej przeczytaj ulotkę dołączoną do tabletek żeby dowiedzieć się jakie są skutki uboczne. ja zażywałam inne tabletki ale wiem że moga one powodować taki skutki jak opisałaś. co do obawy o ciąże to zrób test ciążowy, działa on nawet wtedy jak zażywasz hormony. a jeśli objawy nie przejdą to idź do swojego ginekologa i poproś o zmianę tabletek