Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona9110a

Czy to możliwe ?

Polecane posty

Gość ona9110a

Witam, Mam 22 lata. Od niedawna zaczęłam stosować tabletki antykoncepcyjne ( właśnie kończę 2 opakowanie, tabletki Yaz). Brak zabezpieczenia w postaci prezerwatywy zaczełam stosować dopiero po skończeniu całkowicie 1 opakowania ( mimo że lekarz powiedział że po 10 dniach już można). Zauważyłam w ostatnim czasie, dziwne samopoczucie, jest mi słabo,zawroty głowy, ciągłe uczucie chęci wymiotowania. Zastanawiam się czy to możliwe abym była w ciąży , czy to tylko efekt długotrwałego i ciągłego stresu jaki mi towarzyszy od kilku miesięcy. Proszę o pomoc.

Gość Niech ci co krzycza, zeby nie
Idz do lekarza?

Gość herbicyd
efekt zatrucia tabletkami ODSTAW TO GÓWNO poczytaj w sieci jak kobiety chorują nie dość, że gówno, to jeszcze za nie płacisz stały comiesięczny haracz trza być niespełna...

Gość Kapitan Hans K.
daj spokój, niech truje sie, niszczy zdrowie, bo za to może ją facet równo walić i nie odejdzie. kiedyś panowała pewna zasada, lekarz odradzał kobicie branie hormonów, dopóki nie urodzi swoich dzieci. ale jak maja udział w handlu hormonami, to chetnie polecaja, no bo jak inaczej?

Gość ona9110a
Widzę że masz jakis problem i złe wspomnienia odnosnie '' MOZE JA FACET ROWNO WALIC I NIE ODEJDZIE'' . Moze tak było w Twoim przypadku, nie mierz wszystkich swoją miarą. Bo akurat zastosowanie tabletek wyszło ode mnie i WSPÓLNIE z partnerem podjeliśmy taką decyzję.

Gość herbicyd
partner radośnie przystanie ! w końcu nie on się truje a i guma mu nie przeszkadza w radosnym spółkowaniu...:) oj dziewczyny dziewczyny głupiutkie jesteście...

Gość ona9110a
Następna. Zachowujecie sie tak jakbyscie były normalnie przy naszej rozmowie ! Nie takiej pomocy oczekiwałam. Swoją drogą, partner dość sceptycznie do tej całej sytuacji podchodził. Wiele rozmów przeprowadzilismy na ten temat. Głupiutka to może Ty jestes że nie potraficie rozmawiać jak ludzie o takich rzeczach.

jak pierwszy raz w zyciu bierzesz tabletki to Twoj organizm musi sie po prostu do nich przystosowac i dlatego mozesz sie zle czuc. jak po paru opakowaniach nie minie to zmien je jesli prawidlowo je stosujesz i sie wchlaniaja to nie ma opcji ciazy