Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsadasdggdas

Dzisiejszy odcinek ukrytej prawdy

Polecane posty

Gość gsadasdggdas

Pokazali jak dziewczyna sama robi sobie sińce i bije dziecko, przecież ten program broni damskich bokserów. Feministki nie dajmy się

Gość gsadasdggdas
Dziewczyna młodo wyszła za mąż, robiła z siebie ofiary przemocy fizycznej a na koniec pokazali że ona to sobie wszystko zmyśliła, sama se robila sińca i na końcu zabiła własne dziecko. To jest ośmieszenie kobiet by bronić damskich bokserów, wtedy taki zawsze powie nie uderzyłem jej a ona mnie maltretuje psychicznie.

Gość blablablablablablabla
niektóre kobiety tak robią by skazać partnerów

Gość kajjjjajjjjaaaaaiiiiii
a myslisz, ze malo jest takich kobiet? w takim przypadku facet jest na z gory straconej pozycji 🖐️

Po prostu pokazali, że mężczyźni też mogą być ofiarami. Tak się czasem zdarza, że kobieta chce zrobić z partnera sprawcę przemocy, a w rzeczywistości to ona nie jest idealna. Serial nie broni damskich bokserów, tylko mężczyzn pokrzywdzonych przez kobiety, bo są tacy.

Gość gsadasdggdas
I co z tego? Mimo wszystko wybryki kobiet nie powinny zostać nagłaśniane, to powinno zejdź na dalszy plan.

Gość miiniimi
yhm..no to dobrze pokazali,wszak teraz coraz wiecej matek zabija swoje dzieci..

Gość gsadasdggdas
Ale ja tego nie rozumiem. Nawet jak kobieta wyzywa faceta, bije to ten nie powinien się jej przeciwstawiać. Widocznie na to zasłużył, ja raz uderzyłam z całej siły faceta kolanem w brzuch, dostałam od niego w twarz i nienawidze go do tej pory za to.

Gość kajjjjajjjjaaaaaiiiiii
tak, nie pokazujmy tego co niewygodne :D walnij sie w leb tepa "feministko" :o

Gość fdfd
No takie sprawy też powinny zostać nagłaśniane.

Gość gsadasdggdas
Ja nawet twierdzę że to Bartek powinien wylądować w więzieniu zamiast Kasi. Ponieważ on ją doprowadził do takiego stanu, mężczyźni mogą nawet głupim spojrzeniem doprowadzić kobiete do wściekłości.

" Ale ja tego nie rozumiem. Nawet jak kobieta wyzywa faceta, bije to ten nie powinien się jej przeciwstawiać. Widocznie na to zasłużył, ja raz uderzyłam z całej siły faceta kolanem w brzuch, dostałam od niego w twarz i nienawidze go do tej pory za to. " Chyba Ci się coś pojebało dziewczynko. 1. Chciałyście równouprawnienia to macie. 2. Zabójstwo własnego dziecka ma zejść na dalszy plan?

Gość gsadasdggdas
Przemocy nie stosował. Ale pyskował do mnie jak ja zaczełam się drzeć i awanturować. To wpadłam we wściekłość i po prostu kopnełam go(nie pierwszy raz).

Gość faceci nie powinni
Facet nie powinien bić kobiety. Tylko w obronie życia swojego lub czyjegoś.

Gość facet facet z jajcami
Ja bym nie stawał w obronie żadnej kobiety, żadnego mężczyzny, żadnego dziecka, nawet żadnego członka swojej rodziny. Walczyłbym tylko o siebie.