Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

endriugolarafajter

efekt jojo u meszczyzny?

Polecane posty

Witam panie :D postanowiłem zapytac o zdanie tutaj poniewaz sadze ze uzyskam od kobiet dobra odpowiedz. a wiec jakis czas temu schudłem zrzuciłem na oko no nie wiem jakies 10 kg? moze troche wiecej kazdy mowi ze schudlem az za bardzo mialem troche brzuszka a teraz jest plasko. warzylem pewnie ok 90 moze mniej a ostatni pomiar jaki mialem byl 74 teraz dawno sie nie wazylem. Chodzilem na basen, nie jadłem na noc ostatni posilek o 19 i ogolnie jadlem mniej. Mniej to znaczy jakies tam 3 bułki dziennie zupa kanapke normalne jedzie tylko w mniejszych ilosciach niz zwykle. Teraz tez tak jem. czasami nawet jak zjem kanapke o 17 to nie jem juz az do sniadania na drugi dzien. Moje pytanie czy ciagle tak mam jesc? Bo boje sie ze dopadnie mnie efekt jojo. I czy to nie jest grozne dla mojego organizmu. coraz czesciej slysze ze jestem blady albo ze wygladam jak anemik. Mam 19 lat. prosze o powazne odp dzieki z gory mile panie.

hm, jeśli chcesz uniknąć efektu jojo to po prostu wystarczy małymi kroczkami zwiększać ilość jedzenia. chociaż trochę się zmartwiłam tym, że słyszysz, że jesteś blady, czy wyglądasz jak anemik. myślę, że dobrze by było gdybyś brał jakieś witaminy. i jeśli masz możliwość to myślę, że warto byłoby zbadać krew - zawsze to człowiek pewniejszy. i oczywiście z mojej strony dodam tyle, że jesli już nauczyłeś się jeść do 19 i nie sprawia Ci to kłopotów/trudności to już niech tak zostanie.