Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Rycerz

Kobieta która jest sama i ma dwójkę dzieci z innymi facetami, jest ...

Polecane posty

Gość wredniucha10
słabo wydolna finansowo, bo nie miała na skrobankę

Gość czyżby?
Kasia Kowalska tak ma to hm niech pomyślę - piosenkarką?:)

Gość di8ddiidiididi
bezmyslna,powinna sie zabezpieczac,nie ufac takim frajero ktorzy idac do lozka z kobieta nie wiedza iz bez zabezieczenia mozna miec dzieci! a pozniej kobieta zostaje sama z dzieci a paant sie bawi i jest..........no wlasnie chyba pyta taki nsam frajer

Gość di8ddiidiididi
uu ale mi literowki wyszly

Gość I tak madrzejsza od Ciebie
Ty Śmieszny w wieku 23 lat miałbyś pewnie już i 3 czy 4 dzieciaków, skoro chadzasz do dziwki, rżniesz pijane 16latki i tylko patrzysz kto by tu Ci nie rozłożył nóg. ale masz szczęście że jesteś facetem i najwyżej co możesz jakiegoś syfa złapać

moja matka jest w drugim malżeństwie, jedno dziecko z pierwszym mężem miała, mnie z drugim mężem, jak się kiedyś się zdarzy (różnie bywa), że weźmie rozwód z drugim i będzie sama to wyjdzie że była bezmyślna i nie potrafiła się zabezpieczać?:D a może powinna mojego brata wyskrobać bo powinna przewidzieć że się rozstanie z pierwszym?:D

Ja znam taki przypadek, że kobieta ma trójkę dzieci z trzema facetami i ma czwartego (jakiegoś desperado).

a weź teraz powiedz mi dlaczego chcesz oceniać tę kobietę czy jej faceta skoro sam przykładem wstrzemięźliwości seksualnej czy inteligencji nie jesteś? bo to interesujące ale w ogóle wg mnie powinien być jakiś ogólnodostępny rejestr dzieci czy coś, bo zobaczcie ocenia się KOBIETĘ która zajmuje się jednak dziećmi, wychowuje, i u kobiety wiadomo od razu czy ma dzieci czy nie, a to że facet mógł i 10 dzieciaków spłodzić to ok, bo nikt o tym nie wie i nie ma jak się dowiedzieć

czyli nie byłeś u dziwki i nie przeleciałeś pijanej 16latki?:) o czym się chwaliłeś sam? Ty zostań skoczkiem narciarskim, może głupota jednak umie latać