Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xzy52

jak nie dopuscic do zdrady?

Polecane posty

Gość xzy52

jak nie dopuscic do zdrady ktora "wisi w powietrzu"? maz flirtuje z kolezanka,ona sie mu podoba i na odwrot a my mamy kryzys i widze ze on mysli o niej.Nie wiem co ja moge zrobic zeby nie zrobil glupoty?jak jestem czula i przytulam sie to dziala odwrotnie...

Gość uooooooouyyyvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Kupić ładną bieliznę, zrobić dobrą kolację, jeżeli macie problemy to zatkać usta palcem jemu i sobie i dać mu porządnie dupy!!!!!!!!!!

Gość pscola maja
ja tez flirtuje z kolega z pracy,on bardziej, ja sie obawiam tego ze moze dojsc do czegos wiecej i sie wycofuje z tego

Gość uooooooouyyyvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Przestań się przytulać jeśli to nie działa i zrób mu dobrze loda

Gość pscola maja
czesto sie widujaa?

Gość Też myślę
że ostry brutalny sex z Twojej inicjatywy może pomóc

Zrob to samo kup sobie cos zajebistego ubierz sie i na impreze nie wroc na noc wypisuj z kims niech skurwiel wie jak sie czujesz.A jak zdradzi co zrobisz widocznie Ciebie nie kocha na tyle,zeby sie oprzec jakiejs wywloce.On cie chce walnac w rogi a ty masz mu loda robic noz kurwa gdzie honor nie daj sie

Gość brak namiętności
to proste

Gość pscola maja
faceci bardziej brna w takie flirty

Gość karolllka G.
Może lepiej z klasą odejść, tak jak zrobiłam to ja? Nie warto dla dupka poświęcać się. jeśli koleżanka milsza, to drzwi szeroko otwarte i wilczy bilet.

Gość karolllka G.
Poza tym, odwrócona psychologia nie zawsze działa i odnosi oczekiwany skutek.

Gość xzy52
dziekuje za odpowiedzi,chyba odpuszcze,bo co moge zrobic,najwyzej poniesie konsekwencje...

Gość pscola maja
facet jak sie zauroczy nie patrzy na to co bedzie dajej,widze to po zachowaniu mojego kolegi

Gość service
idz do rodzicow jego , twoich tez -niech mu zrobia pranie muzgu, jak sie przestraszy to ustapi, zrob wielki dramat, krzycz ze go kochasz a on cie zdradza ! krzycz cokolwiek jak kobieta ktora walczy o swoja milosc, wykrzycz wszystko co wiesz, to przeciez rodzice i beda cie bronic,jego potepiac!!! - zacznij pakowac mu manele - wiadomo graj na zwloke, informuj rodzinke o rozwoju sprawy , umiejetnie oczywiscie, niech podkuli uszy, moze zrezygnuje jak zobaczy co sie dzieje w domu dzieki niemu, moze zechce spokoju, rodzinka wrazie czego bedzie swiadczyc przy rozwodzie o jego winie, bo ty walczylas o milosc,o kazdym podejzanym spoznieniu informuj rodzinke i niech dzwonia ,niech mu mowia ze zle robi,niech sie tlumaczy, moze da za wygrana i zrezygnuje...

komentarz wyżej: ja się uśmiałam a mój mąż jak mu przeczytałam kazał napisać BLA BLA BLA

Gość do service
Czy Ty masz 15 lat? Od tak rozhisteryzowanej emocjonalnie niedorozwinietej, niedojrzalej zyciowo ( skoro SWOJE problemy zalatwia u mamusi i tatusia ) wariatki to bym i bez alternatywnej wybranki serca zwiala :o blagam powiedz że to był zart... :o

Gość antykoncepcyjna
ja nie wiem czy bym coś robiła, ale mój mąż jest taki-laska do niego świrowała, mądra dziewczyna-bliska mu osoba-pomimo tego że mój mąż ma mnie i dziecko chciała ich zesfatać, a on co? napisal do tej panny(mi tylko potem pokazal sms) ze on ma zone i dziecko i moga byc tylko na stopniu kolezenskim.

Gość odpowiedź jest prosta
zrób się na bóstwo :) ekstremalnie ! zrób pyszną kolacje , a potem zrób mu najlepiej jak tylko potrafisz loda i daj mu się wyruchać w każdej możliwej pozycji czynność powtórzyć należy co wieczór !

Gość akakakaka666
A może szczerze. Zrób dobrą kolację, kieliszek wina, usiądź z nim i powiedz, że wiesz co się dzieje, że musicie porozmawiać. Jest między wami źle, ale zaraz może być gorzej. Musisz mu zwyczajnie powiedzieć, że za chwile może zrobić coś czego będzie bardzo żałował, że tego nie da się odwrócić. Jak się będzie zapierał i krzyczal to nadal zachowaj spokój i mów wyważonym tonem, bez wielkich emocji. No przecież jesteście małżeństwem chyba rozmawiacie ze sobą. Spojrzyj na to mniej emocjonalnie, ale bardziej racjonalnie. Facet się jeszcze nie zagalopował więc może właśnie taka terapia szokowa w postaci szczerej rozmowy. Wszelkie odgrywanie się, podchody nastolatek możesz sobie podarować.

Gość adelajda..ada
zupenie sie z tym nie zgadzam, jak bedzie chcial Cie zdradzic to na nic Twoje terapie szokowe. Facet, ktory nie ma takiego zamiaru sam wie jak ma postepowac, tyle w temacie

niektóre rady to mozna o kant kuli potłuc:D(sarkazm jakby ktoś nie wiedział), jak np. pożalić sie teściom i rodzicom, fajne rady jej dajecie:( autorko, tylko rozmowa jest Wam potrzebna, bo żadna upojna noc nie rozwiąze problemu, zrób fajna kolacje i pogadajcie

Gość felicijja
Przestań mu nadskakiwać. Rób się dzień w dzień na bóstwo, znikaj popołudniami i wieczorami, przestań sie nim interesować - to powinno sprawić, że on zainteresuje sie tobą. Jak na razie to on widzi, ze ciebie już zdobył i nie musi nic robić, no to postanowił sobie zdobyc kolejną babeczkę - faceci to mysliwi - oni ciągle musza polować. No to niech teraz zapoluje na ciebie.

Gość Widocznie nie jest ciebie wart
Po co walczyc o to? Skoro on leci na inną? Jak nie ta to inna. Wiec lepiej jak poznasz teraz na co goo stac niz po paru zmarnowanych latach

Dziewczyny- czy Wy macie choć odrobinę godności? Tu ani seks ani skarga do mamusi nie pomoga. Jak facet ma w dupie żonę, leci na koleżankę, zmieniły mu się priorytety to takie żałosne "sztuczki" nic tu nie pomogą. Autorka wyraźnie napisała, ze w jej związku się nie klei. A związku nie buduje się na seksie a na wzajemnych relacjach, zrozumieniu. Trzeba go więc odbudować najpierw od strony emocjonalnej. Zatrzymywać faceta "łóżkiem" to najgorszy z możliwych pomysłów. Przeleci żonę ale nie będzie miał skrupułów przelecieć koleżanki, jeśli nie będzie czuł potrzeby lojalności wobec żony. Dla mnie jedynym sposobem jest szczera rozmowa i próba poskładania wszystkiego na nowo. A jak i tak pójdzie do koleżanki to znaczy, ze nie jest wart jakiegokolwiek zachodu.