Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lindt82

Figloraj z 11mc?

Polecane posty

Mam ochotę zabrać dziś małego gdzieś gdzie jeszcze nie bylismy.czy myślicie,ze to dobry pomysł jeśli syn jeszcze sam nie chodzi?czy poradzę sobie tam z nim sama będąc w 20 tc drugiej ciąży? Nigdy nie byłam w takim miejscu i nie wiem czy dla tak małych dzieci są tam jakieś zabawy,atrakcje.a moze któraś mama jest z trojmiasta i podzieli sie opinia na temat Loopy's World w Gdańsku?

Ja kiedyś byłam z moim synem, który miał około roku. Syn całą godzinę siedział w kulkach. Ale zabawa nie cieszyła go bardziej niż ta w domu. ze dwa razy skorzystał z innych zabawek jak huśtawka czy jakiś tam pchacz. Ale rewelacja to żadna dla niego nie była. Pamiętaj też, że możesz trafić na starszaków, którzy ganiają tam nie patrząc na nic- szczególnie na maluchy pętające się pod nogami :P Można iść z roczniakiem ale, moim zdaniem, szału nie ma.

Hmm to nie wiem sama.chcialam mu dziś jakas odmianę wprowadzić bo ciagle tylko z mama,dom i spacery.tez myślałam o starszych dzieciach i planowalam pojechać dzis wczesnym popoludniem,moze nie bedzie dużo dzieci