Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaonaandon

powrot do pracy

Polecane posty

Gość onaonaandon

wracam do pracy po 4 miesiacach przerwy. Zwolniono mnie z przyczyn ekonomicznych. W miedzyczasie pracowalam dorywczo w innej firmie jako pracownik fizyczny. Teraz jak to mowia wrracam na stare smieci. W zwiazku z tym boje sie jak sobiie poradze. Jest to supermarket,tysiace kodow , kombinacje na kasie, zaxnajomienie z towarem. Obawiam sie ze duzo rzeczy zapomnialam i boje sie ze moge nie podolac mimo ze wczesniej bylam bardzo dobrym pracownikiem. Moze ktos byl w podobnej sytuacji i po dluzszej przerwie wrocil do pracy? Prosze o jakies rady .

Gość nigdy nie wchodź
dwa razy do tego samego bajora

Gość nie przesadzaj, przecież
4 miesiące to nie jest długa przerwa.

Gość oczywiście! wracałam 2x
po urlopach macierzyńskich - po prawie rocznych przerwach. Jestem księgową - system księgowy, przepisy etc. wszystko się zapomina, a później wszytsko sobie musisz przypomnieć. 4 miesiące to wcale nie tak dłguo

Gość MalinowoTruskawkowa
co innego zaczynac calkowicie nowa inna prace gdzie nie wiesz na co masz sie przygotowac, napewno sporo czasu zajmie ci poznawanie wszytskiego czym sie bedziesz zajmowac ale tak ma kazdy poza tym zawsze mozesz poradzic sie innych pracownikow

Gość onaonaandon
czasami trzeba wejsc jesli sie nie ma innego wyboru. Ja przez te miesiace ktore siedzialam w domu nie znalazlam pracy. A tam gdzie pracowalam dorywczo byla tzw umowa smieciowa... Poza tym dojazdy ... Tutaj miejsce pracy mam doslownie na wyciagniecie reki....

Gość onaonaandon
najbardziej obawiam sie tych wszystkich nowosci ( w handlu to norma). Ciaglr nowe towary nowe kody. Mam nadzieje ze sobie poradze.

Gość MalinowoTruskawkowa
napewno musisz wlazyc duzo zaangazowania by sie we wszystkim polapac za niedlugo tez czeka mnie szukanie nowej pracy i to przeraza...