Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przecież cuda się nie zdarzają

Niemożliwe, bym była w ciązy, a mam objawy ciążowe.

Polecane posty

Nie wiem o co chodzi? czy u Was też, pół roku po porodzie zdarzały się takie objawy ciążowe, choć w ciąży nie byłyście? W głowie mi się kręci, odrzuca mnie zapach mięsa, tak jak w pierwszej ciąży, jajniki mnie pobolewają... A to niemożliwe, bym była w ciąży, bo tak się ułożyło, że od pierwszego roku ani razu nie odbyliśmy stosunku. Wiadomo, zabawy ręką, palcami były, ale od tego się w ciążę nie zachodzi. Dzwoniłam do siostry, powiedziała mi, żebym się nie przejmowała, bo ona też pół roku po porodzie chyba z 5 testów zrobiła, bo miała objawy...

Gość KLASYKA NA TOOOPIE
Od pierwszego roku? Ja też jestem pół roku po porodzie i robiłam już dwa testy, obydwa negatywne, a miałam objawy ciążowe. Mdłości, też jajniki mnie bolały, takie uczucie dziwne na żołądku jak w pierwszej ciąży.

Gość Jestem lekarzem kafe i napisze
że gratulacje jesteś w ciąży. Teraz testów się nie robi,tylko się tutaj o tym dowiaduje:P

Nie robiłam testów, bo wiatropylna nie jestem. Nie było seksu to i ciąży być nie może, tak? Nie pytałam, czy jestem w ciąży, tylko czy inne mamy tak miały. Więc lekarzu kafe najpierw czytanie ze zrozumieniem przestudiuj, a później się weź za medycynę.