Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomarańczowy_Gaj.

Jak wywalić exa ze swojej podśiadomości? Ciągle mi sie śni

Polecane posty

Gość Pomarańczowy_Gaj.

Od rozstania minęło parę m-cy. Nie, nie tęsknię za nim, nie chcę do nie go wrócić, na horyzoncie mam nowego, zajebistego faceta, a tamten mi się ciągle śni i śni :o Już szlag mnie trafia od tych snów :O

Gość Pomarańczowy_Gaj.
W temacie jest literówka, oczywiście miało być słowo "podświadomości" :)

Gość dfghrshehg
To dobrze ,że Ci się sni, to nic złego, we śnie porządkujesz swoje emocje i uczucia, to nie znaczy, że za nim tęsknisz czy że go kochasz LUZ:)

Gość hapeczek85
długo z nim byłaś? kochałaś go? mi mój ex też się śni w bardzo różnych akcjach. byliśmy razem 9 lat, rozstaliśmy się ponad 2 lata temu... śni mi się od czasu do czasu. i faktycznie tak jest że ja nie myślę o nim świadomie a jednak gdzieś tam w snach się pojawia on i odpowiedź na różne pytania, które zadawałam sobie kiedyś i po rozstaniu. I to jest chyba normalne. Ja akurat mam do niego do dziś dobry stosunek - tzn. wspominam go dobrze, ale miłość już dawno odeszła... jednak podświadomość pamięta swoje :P

Gość taki jeden facet 28
olej to . Mi też się moja ex sniła kila razy ,ale wtedy sobie po prostu przypomniałem dlaczego sie rozstaliśmy i wszystko wracało do normy ;]

Gość Pomarańczowy_Gaj.
Mój ostatnio śni mi się często i natrętnie :o Mam już tego powyżej uszu. Kiedy to się skończy? Nie wiem, czy go kochałam, dzisiaj nic już nie wiem. I wolę nie wiedzieć, bo to i tak przeszłość. Mam czasami wyrzuty sumienia, że go zostawiłam, to może dlatego :o