Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestroga!!!

Nie odzwaniajcie na ten numer!

Polecane posty

Gość przestroga!!!

22 10 11 957 Puszczaja krótki sygnał i jak ktos zadzwoni łączy z innymi państami. Sprawdzone w necie ! Do mnie przed chwilą własnie był puszczony sygnał i sprawdziłam, a czytałam o tym wcześniej. A'propo jeszcze jedna strona przy tym n-rze jest z trojanem, bodajze pierwsza w google.

Gość do mnie ktos puscil kilka
sygnalkow z takiego. Juz mialem odzwonic. Dziekuje:)

Gość do mnie ktos puscil kilka
Ja mam orange.

Gość a w jakiej to sieci ?
Ja mam play

Gość to niestety
jest prawda. uważajcie i nie dajcie się zrobić w konia! połączenie to koszt 30zł..

Gość przestroga!!!
wbityrasa Jeżeli to sygnałki nie odbieraj, bo jak ktos pisał np ten nr co ja podałam na dzień dobry 30 zł(samo połączenie)

Gość przestroga!!!
Żeby było śmieszniej na drugi dostałam widomośc , że wygrałam 35.ooo zł ! Wystarczy tylko wysłać sms, zreszta to nie pierwszy raz wygrywam takie fortuny:D , ale zawsze znajdą kogos głupiego co im wyśle tego esa. Ja NIE

Gość kaafi
Ja raz się załapałam na wrózkę. Co oni nie wymyslali zeby wyłudzać kasę! Musiałam zmienić nr , bo jak nie odpowiadałam to w koncu straszyli, że czeka mnie nieszczęscie i chcą temu zapobiec, a za tydzień przychodził inny, czy chcę poznac imię kogos komu się podobam. Teraz też dostaje na nowy nr "Śnił ktos o Tobie, podobasz sie komuś itp, ale ignoruję.