Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziura w galocie

Jak często spotykają się rodzice Wasi i waszego narzeczonego lub męża?

Polecane posty

Gość Dziura w galocie

Orgnizujecie imprezy urodzinowe, na które zapraszacie oboje? A może jakaś inna forma spotkań?

tylko na zaręczynach i na ślubie, raz teściowa zaprosila moją mamę na herbatę, a tak to się nie spotykają chyba ze przez przypadek.

Gość wcale sie nie spotykaja
bo po co?? Kiedy mieszkalismy w PL na imprezach rodzinnych sie czasem widywali, ale poza tym nigdy.

Gość Dziura w galocie
A jak macie urodziny to co robicie? Zapraszacie tylko swoich rodziców?

Gość nie spotykają się
Widzieli się na ślubie. Na święta nie prosimy teściów bo mieszkamy z moimi rodzicami więc to nie ja urządzam święta zatem nie zapraszam teściów. A rodzice swatów nie proszą bo nie widzą potrzeby. Jeżeli mieszkalibyśmy na swoim i to my robilibyśmy święta to pewnie poprosilibyśmy obie strony. Urodzin nie wyprawiamy. Imienin też nie. Dziecka nie mamy więc nie było ani chrzcin ani roczku ale jeśli by był to wtedy w restauracji i wiadomo że obie strony by się wtedy spotkały

Gość ja te...
moi rodzice i narzeczonego

Gość ja te...
moi rodzice i narzeczonego widują się często ojcowie codziennie bo razem pracują a całą czwórka to u nich na imieninach u moich rodziców u nas, na urodzinach albo tak poprostu przy niedzieli.

Gość Narzeczona89
My jesteśmy razem 6 lat, po raz pierwszy nasi rodzice spotkali się chyba dwa lata temu. Od tego czasu widzieli się może z 5 czy 6 razy ze względu na to, ze ślub za pół roku to trzeba wszystko obgadać :) nie spotykają się często mimo, że mieszkają jakieś 20 km od siebie ale wydaje mi się, że to trochę przez to, że moja mama ma 45 lat a rodzice miśka są po 60tce więc trochę to chyba przez tą różnicę wieku ale ogólnie jak się spotkają to się dogadują :)

Gość Dziura w galocie
A to co takiego oni dogadują? Wybierają za was co będziecie mieć na ślubie i weselu?

Gość nie spotykają się
Też mnie to zastanowiło co rodzice muszą ustalać. Menu wybiera się razem z narzeczonym. Podobna sytuacja jeśli chodzi o dj lub orkiestrę , alkohol itp

Gość nie spotykają się
Wiem o czym piszę bo mam to już za sobą ale za nas rodzice nie wybierali. Można doradzić się kogoś ale nie trzeba robić spędu rodzinnego. A właściwie przed ślubem to nawet jeszcze nie rodzina a Pan i Pani

Gość Narzeczona89
Oczywiście my sami wszystsko wybieramy ale oni są bardzo zaangażowani w przygotowania ...a poza tym nie mamy zbyt często kiedy się wszyscy spotkać a jeśli już dochodzi do takiego spotkania to chyba naturalne jest że ślub jest tematem nr 1

Gość Narzeczona89
I to nie jest żaden spęd rodzinny :D bo to brzmi jakby co najmniej ze 20 osób tam było :) a jestem tylko ja, narzeczony, jego rodzice i moja mama...takie spotkanie przy kawie i tyle ;)

Gość Kokoszka89
Dziura w galocie- moi rodzice pomagali nam ze ślubem praktycznie ze wszystkim, z tego względu , że mieszkamy 100km od miejsca gdzie miał być ślub( w rodzinnym mieście). Nie wiem co w tym dziwnego, rodzice mojego nie interesowali się w ogóle ślubem, zresztą nawet nie chciałam,żeby tak było , ale z moimi rodzicami mam super kontakt i często prosiłam ich o pomoc. Szukacie dziury w całym "galocie" :P

Gość olivia9643
Moje imieniny, narzeczonego, rodziców jednej strony, drugiej, jakieś okazję itd.