Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najjaśniejszy władca kafe

O CO CHODZI Z CHOPINEM KOŁO NAPISU KAFETERIA????

Polecane posty

Gość najjaśniejszy władca kafe

czy modce znów coś odwaliło? ma obsesje na jego punkcie???

Gość seryjnie robi ci akcje o takie
kciukiem sorry, ale nie trzeba znac daty urodzenia kazdego artysty, polityka, piosenkarza w tym kraju ;/ sa wazniejsze sprawy na glowie ... sama sie zdziwilam o co chodzi z ta ikonka Chopina. zajrzalam do jego zyciorysu i pisze ze urodzil sie 22 lutego lub 1 marca.

Nie trzeba znac, ale wypada, Wiekszość ludzi teraz lepiej wie, kiedy rodzi celebrytka albo kiedy justyn bimber bedzie w PL, a o takich sprawach nie ma zielonego pojecia.

Gość a Ty kciukiem
ile dat urodzenia sławnych Polaków i Polek znasz ? wymień chociaż 3

Gość tak są dwie daty, ponieważ z
Na akcie chrztu jest inna data narodzin, a matka chopina w listach do niego napisała inną datę i z tądt ta rozbierzność.

znam sporo, a co Ci to da? moge puscic posta za 6 minut , a w tym czasie sobie wyguglac. bez sensu ta Twoja prosba, ale dla mnie to szczyt , ze ktoś nie zna takich faktów i pyta ''po co''

Gość Kruselka
No troche to bezsensu i co z tego ze sie urodzil ? To zaraz trzeba to odznaczac? Na kafe. Wielu znanych wybitych ludzi bylo ale jakos w dniu ich urodzic modki nic nie robia.

Gość dix ae
o, a kciuk sie teraz na shreka stylizuje, choć ten obok niej to ciacho... te, kciuk, a ty serio mylśisz ze jesteś jakoś wybitnie inteligentna? to co w takim razie robisz na tak gównianym i tepym forum? nie lepiej sobie znaleźć dyskusje na swoim poziomie? ty "ajnsztajnie"...

Gość dix ae
Kruselka - najlepsze jest to, ze lacza osobistość typu Chopin z najbardziej gównianym i tepym forum pod slońcem...

dix, przeczytaj zdanie powyzej i zastanow sie co oznacza slowo ''ostatnie''

Gość a tutaj jak zwykle to samo :/
kcukiem, a ty za kogo sie masz ? wyzej srasz niz dupe masz. To ze ktos nie wie kiedy sie urodzil jakis pirnik, nie robi z niego jeszcze totalnego bezmózga. Wielce ambitna a na kafterii spędza 23h :-o

Gość ixyyyyyyyyyyy
hahaha kciukiem przyglupie juz nie udawaj, ze taka madra jestes

tak, teraz kazdy jak ot na kafe pa;lnie, ze slucha muzyki klasycznej, ale faktow nt kompozytora zadnych nie zna. A na pudelku codziennie morde rozdziwia:D Nie dogadamy sie, PL jest 100 lat za murzynami, jouers🖐️

Nie udaje, jestem i czytam wiecej niż pierdoly typu wiocha, pudelki i inne. I nie spinaj sie tak, bo kociej mordy dostaniesz,mam o tyle dobrze, ze pracujac mogei i tu poklepac te kilka/nascie godzin 🖐️:O

Gość t555ee
bez przesady zeby znac date urodzenia wybitnych Polakow :o Na co komu ta wiedza? Wystarczy rok. Mnie interesuja tylko moje urodziny i moich najblizszych.

ja pierrrr a to słuchanie muzyki klasycznej mierzy kogoś inteligencję ? :D Noo ja nie słucham tego typu brzędolin i wcale mi to nie ujmuje. No ale tak Pani Kcukiem powie ze jestem tempa bo nie potrafie docenić sztuki :D Szkoda gadać :D

kcukiem-Po co się tłumaczysz dlaczego tutaj siedziesz, obanażą się w ten sposób :) Przyznaj sie, ze nie masz nic bardziej abmitnego do roboty, zycie nudne to siedzisz na kafeterłe i chcesz sie dowartosciowac wylewajac na innych pomyje.

Gość efcrjbh
A ja słucham muzyki klasycznej i uważam kciukiem za żałosną. Przykro mi, ale nauczenie się dat urodzin słynnych kompozytorów nie czyni Cię intelektualistką.

nie chodzi o sam fakt urodzin, ale o fakt tego, co zrobil Chopin. a pani powyzej nie wiem skad taka teorie wziela, ale czegos takiego to ja na mysli nie mialam, lepiej sobie dopowiedziec, zeby miec o co peezde pozniej drzec🖐️

efc...- no proste, ale jest to niestety zrozumiłe wyłacznie dla ludzi inteligentnych. A takim snobkokm jak "kciukiem" to nawet nie ma sensu nic tłumaczyć, bo przcież i tak nic z tego nie zrozumie. Nadyma się pańcia bo widocznie ma ze sobą jakiś problem i wyżywająć się na nastoletniej częsci kafeterii czuje sie w jakis posob dowartosciowana. Szkoda mi takich ludzie którzy siedza tutaj tylko po to zeby komus dosrac.

Gość dix ae
kciuk sklada dlugopisy a kafe to szczyt jej mozliwosci

gdzie ja się wyzywam? nie nazywaj tym słowem tego, ze boli mnie ignorancja i anafabetyzm Polakow:O boli!

Gość yyyKafeKrytykant
ojej boli cie bo ktos nie pamietal albo nie znal daty?

Gość Litościwy Mietek :)
ja tez zwrociełem uwage ze ta dziiołcha ma sie za kogos lepszego od reszty, ma ewidentnie problem ze sowja osoba.

na spory procent ma takie zdanie jak ja, ale sie nie wypowiada, a ja napisalam ,wiec jestem ta zla i wywzszajaca sie? wow! dobra, idę, mozecie teraz pogadac o rihannie przy akompaniamencie szopena🖐️

Gość Litościwy Mietek :)
kciukiem- mieszysz wszytskich jedna miarka ? ja nie wiem kiedy sie urodził Chopin, ale wiem wiele innych rzeczy których ty nie wiesz i tez mam Cię oceniać przez pryzmat tego ze ty tego nie wiesz ???