Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ugly old crone

Jak wyjechać do UK???

Polecane posty

Gość Ugly old crone

Jak do tego się zabrać? 26l. kobieta. Jak się do tego zabrać? Wiecie, tak, żeby tam się jakoś zaczepić. Mój angielski jest biegły ale za to nie mam tam żadnych znajomych ani nie znam nikogo kto by chciał też wyjechać

Gość mandarynka bez pestek
podłączam się, bo też chciałabym stąd wyjechać z chłopakiem a nie mamy żadnych znajomości , kto mógłby pomóc

1. uzbierać oszczędności na życie w UK na pierwsze 2 m-ce + nienaruszalną kwotę na bilet powrotny 2. wybrać sobie miasto, gdzie chcesz żyć 3. poszukać ogłoszeń na necie o wynajmowanych mieszkaniach, kontakt, wynajęcie, opłacenie 3. kupić bilet 4. wyjechać. Ja tak zrobiłam już jakis czas temu. Jeden z najpiękniejszych okresów mojego życia to właśnie rok w UK :)

Gość prawictwo pospolite181
jak wyjechac do KU ?

normalnie, wsiąść do pociągu byle jakiego... no może nie byle jakiego, a takiego, który cię tam zawiezie (może być też autobus)

Gość mandarynka bez pestek
czarna_gorzka a nie miałaś obaw że coś Ci tam nie wyjdzie? No i po jakim czasie znalazłas pracę?

po 2 tygodniach zaczęłam pracę. Wypłaty są tygodniowe, więc szybko człowiek wychodzi z trybu wydawania oszczędności na wydawanie wypłaty ;) Nie bałam się, bo wiedziałam, że na szukanie pracy mam 2 m-ce (stąd powiedziałam o tych oszczędnościach) a najwyżej będę mieć 2 m-czne wakacje w UK i sobie po prostu wrócę do domu ;) (stąd ta nienaruszalna kwota na bilet powrotny). Kocham Anglię, naprawdę gdyby nie to, że trzeba było wracać studia w PL kończyć, zostałabym tam na zawsze :)

Gość 344cg5
tez chce wyjechac ale niemam z kim ani do kogo. Mozesz napisac ile kosztuje tam 2 miesiace zycia?