Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andzia144

Która z was urodziła duże dziecko, od 4kg w górę?

Polecane posty

Gość Andzia144

Jak potem przybierały na wadze

Gość Zocha.
idż stad,bo głupoty takie wypisujesz,chyba maciora prosiaka takiego urodzi

Gość kabaka
Urodziłam dwoje dzieci z wagą 4200. Należą raczej do tych wyrośniętych w swojej grupie wiekowej i utrzymują się cały czas na tym samym centylu.

Gość Andzia144
Zocha nie odzywaj się jak nie wiesz, ja mialam cc i dziecko ważyło 3990, koleżanki dziecko 4100, więc się nie odzywaj jak nie wiesz. I nie jesteśmy maciorami

Gość ja urodziłam
Nie było trzeba brać sterydów podczas ciąży :-(

Gość Andzia144
matylda14 no to duża dzidzia. Mój synek ma 4,5 mc a wygląda na conajmniej 6

Gość ghji
Moja corcia ważyła 4820, przybierala adekwatne do wagi urodzeniowej, obecnie ma 2 łatka i jest sporo wieksza od rówieśników, silniejsza, Nie jest gruba,jes t wysoka i bardzo ubita po tacie...nosi ubrania na 4 łatka, obecnie waży 18 kg i jest ciutke wyższa od 3 i pól letniej sąsiadki, sorry za literowki, tel mi wariuje

Gość dnejf
Moja kolezanka niedawno urodzila 4kg dziecko. Zawsze byla chuda, tyczkowata ;) mysle ze nie przytyła jakoś szczegolnie wiele w czasie ciazy. Pozdrawiam

Gość dnejf
sorki zle zrozumialam pytanie. A no to sie nie wypowiem bo urodzila niedawno :P

Gość Zocha.
już widac jakie maciory tu siedzą,wielkie tłuste dupska napchane paszą,kto was wogóle zapładnia,chyba jakiś knur

Gość kekerboom
Darmowe próbki dla mam i dzieci. Umil sobie dzień wchodząc na bloga http://kekerboom.blogspot.com/ i zamów jedną z wielu próbek za darmo, bądź weź udział w konkursie i wygraj atrakcyjne nagrody!

jak był mały (ok 1mies) to każdy myślał ze ma ze 3-4 ms ;-) teraz ma ponad roczek i waży prawie 11kg

Gość kojoto
Zocha..masz jakąś OBSESJĘ na temat świń, czy co? Czy to trudne dzieciństwo się odzywa?

zocha jesteś pusta ;-) to,że duże dziecko sie urodziło nie oznacz,ze jesteśmy tłuściochami hehe śmieszna jesteś...

Gość kojoto
Zocha..masz jakąś OBSESJĘ na temat świń, czy co? Czy to trudne dzieciństwo się odzywa?

Gość Andzia144
Zocha ty anorektyczko, na dwór nie wychodź bo Cię wiatr zdmuchnie

Gość Andzia144
Zocha ty anorektyczko, na dwór nie wychodź bo Cię wiatr zdmuchnie ale to dobrze, dzięki dziewczyny za odp. Tak się zastanawiałam czy on już zawsze będzie z tych większych. W sumie to dobrze

Gość fdjbfsfsdkjhdbs
Moja mama jak mnie urodziła, ważyłam 4,250 g i 55 cm :D Teraz mam 20 lat, jestem wysoka, mam 1,78 cm wzrostu i jestem chuda jak szkapa :D No może nie jak szkapa, ale jestem dość szczupła (diety żadnej nie stosuję :D ).

Gość ghji
matylda to tak jak u nas:D moja mala majac 6 miesiecy wazyla 10 kg..;) pozniej prawie w ogole nie przybrala i na roczek wzyla 12 kg, obecnie ma 2 lata i 3 miesiace i przytyla w ciagu tych 15 miesiecy w porownaniu do wczesniej zaledwie 6 kg.. a pania Zoche proponuje ignorowac:) co do mojej wagi, przed ciaza wazylam 63 kg przy 179 cm:P faktycznie grubas ze mnie;D

Gość Zocha.
nie mam obsesji,tylko nie mogę uwierzyć w to,ze kobieta normalnej budowy rodzi prosiaka 4kg,napweno jestescie tłuste,obleśne i siedzicie na kafe chociaz powinnyście w chlewie

Gość ghji
a wy mamy nie nalezycie do tych wysokich?? tatusiowie?? my oboje jestesmy bardzo wysocy i stad pewnie ''rozmiar'' malej;)

Gość wwuuueeeee
Zocha zapytaj swoją matkę jak to jest być "maciorą" i rodzić takiego prosiaka jakim jesteś ty.

Gość Halinka urodziła
Moja miła Halinka urodzila synka o wadze 4, 5 kg...........a sama Halinka to drobinka o wadze 48 kg, w czasie ciązy przybyło jej 11 kg a po ciąży ważyła dalej swoje 48 kg. Waga urodzeniowa dziecka nie zależy zbytnio od tego co w czasie ciąży się konsumuje, to sprawa organizmu. Czasem wielkie kobiety rodzą bardzo małe dzieci, i odwrotnie.

Gość ghji
a ty zosiu powinnas siedziec w psychiatryku;) pozdrawiam;)

Gość ghji
Halina , zgodze sie z toba, moja znajoma z pracy, bardzo otyla osoba, do tego niska, urodzila dziewczynke w terminie ciut ponizej 3 kg, juz nie pamietam dokladnie

Gość Zocha.
powinno się sterylizować takie grube baby,bo urodza grubasów i jedzenia braknie

Gość 5tt66654g
Moja znajoma urodziła dziewczynę o wadze 4480g. Mała ma teraz półtora roku, wielki apetyt i myślę, że jak na swój wiek mogłaby ważyć troszkę mniej niż obecnie (waży około 14kg). Nie jest grubaskiem, jest wysoka więc po niej nic nie widać ;)

Gość fdjbfsfsdkjhdbs
Urodziłam się 4,250 g i odkąd pamiętam moja mama zawsze była szczupła. Aktualnie mama ma 171 cm wzrostu i waży 52 kg (zapytałam :P ) Jeśli moja mama jest tłusta, a ja prosiak (1,78 cm i 55 kg), to Zocha najwidoczniej ma w mózgu sam tłuszcz zamiast tkanki mózgowej :D