Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenor

Fajne takie łózko dla 2,5 letniego chłopca??:)

Polecane posty

hej mamuśki:) chce kupić synkowi łóżko bo już łózeczko robi sie ciasne ;) on uwielbia , ma poprostu fioła na punkcie samochodów.. potrafi na parkingu sie rozpłakać że do samochodu nie może wejść a jak już ejdziemy autem to nie ma mowy wysiąść z niego bez płaczu , krzyku.. dlatego znalałam coś takiego;) co myslicie o takim łóżko? ja tez byłabym osobiście za normalnym łóżkiem ale wiem jak on kocha samochody i chce mu sprawić frajde takim łóżkiem:) dodam że kupuje od znajomej używane w idealnym stanie tylko materacyk kupie nowy ale tak wygląda jak nowy i za 350 zł (łózko identyczne jak w linku) http://allegro.pl/little-tikes-lozko-samochod-wyscigowy-materac-i2988479202.html

dodam że synek ma też problem przy zasypianiu , dlatego tez myślalam o takim łóżku może go tym zachęce :)

Gość Wielka Środa
pewnie że fajne....w takim łózeczku pośpi conajmniej do 5 albo i 6 roku życia.....kupuj

Gość ale sie zdenerwowałam
bardzo fajne i w dodatku za 350 zł to nie dużo

na pewno do 5, 6 roku życia? wygląda na krótkie, a ten wymiar podany to też chyba zewnętrzny... jak ma 140cm w środku to może i pośpi do tego wieku, ale bym to sprawdziła;)

Gość hmm....hmm...
hmm...ja jednak zdecydowałam się na drewniane łóżeczka dla swoich pociech w wymiarach 80x190. Troszkę większy wydatek, ale z cała pewnością na dłużej. Choc pewnie takie podobałoby się moijemu synkowi znacznie bardziej