Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale sie zdenerwowałam

wyrzuciłam wuja z mojego domu...teraz mnie cham obgaduje...

Polecane posty

Brat mojego taty jest od niego kilkanaście lat młodszy, ma teraz 36 lat. straszny leser, zadufany w sobie w dodatku lubi sobie popić. Zdradził swoją żone wiele razy ( a to naprawde piekna cudowna kobieta ), a ona przyłapała go 2 razy w trakcier zdrady. Popadła w depresję i ostatnio tzn 3 tyg temu połknęła duzo tabletek. Na szczęście miała szybko płukanie żołądka i jest ok tlyko, że depresja jest cały czas. Lekarze zalecili żeby wuja był przy niej codziennie. Ciocia jest w szpitalu w moim mieście i wuja poprosił czy mógłby troche u nas pomieszkać żeby nie musiał codziennie te kilkadziesiąt km jeździć w jedna strone bo nie ma samochodu( pracuje dorywczo więc uropu nie musiał brac ) Nie podobało mi sie to no ale sie zgodziliśmy. Śniadanka mu rób, obiady pod pysk podaj, kolacje to samo. Żeby chociaz zakupy jakies zrobił to nie, a jakies sugestie wpuszczał jendym uchem a wypuszczał drugim. W dodatku do późnej nocy oglądał tv ( tzn do ok 2-3 w nocy ). Ogolnie on duzo je, na śniadanie np. 5-6 kanapek, na obiad tez musi miec dużo. No więc mieszkał u nas, kąpał sie, jadł, a we wtorek przyszłam ze spaceru z dzieckiem ( jestem na macierzyńskim ), on za kilkanaście min tez przyszedł ze szpitala i do mnie że głodny jest, to powiedziałąm, że mógł coś zjeść na mieście, albo kanapke niech sobie zrobi a on do mnie podniesionym głosem " to obiadu jeszcze nie ugotowałaś? to co Ty robiłaś cały dzień". Tak sie wściekłam, że kazałam mu sie natychmiast pakowac i wynosić. Zadzwonił do mojego taty, że go wywaliłam, ale tata go jeszcze bardziej ochrzanił. Dzwoni po całej rodzinie i się skarży na nas...po prostu z niektórymi z rodziny najlepiej na zdjęciu.

Gość aha123456
dobrze zrobilas, az dziw bierze ze takie pasozyty istnieją na świecie

to akurat pasożyt jakich mało. Może przez to, że był podobno rozpieszczany. Ale przystojny jest i babki na niego bardzo leca może przez to mu sie w głowie poprzestawiało. Ogolnie to typ taki " co by tu zrobić żeby zarobić a się nie narobic"

Gość Izabelka......... ...:)
mam w rodzinie takiego pasożyta. A najgorsze jest to, że takie osby sadza, że trzeba im pomagac bo "jestesmy rodziną" "krew nie woda"