Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masza10000

Normalna dyskusja o emigrantach

Polecane posty

Gość masza10000

Zaczne od tego, ze nic nie mam do studentow, ktorzy wyjezdzaja uczciwie za granice po to, zeby naprawde studiowac, a przy tym znaja lokalny jezyk. Ale oszustow nie zdzierze. Tyle sie mowilo o ograniczeniu imigrantow, ktorzy przyjezdzaja np. do Anglii po zasilki, legitymujac sie przy tym falszywymi wizami studenckimi. Jednak jakies ograniczenia juz wprowadzono. Statystyki mowia same za siebie. http://polonia.wp.pl/title,Wielka-Brytania-ogranicza-naplyw-imigrantow,wid,15140849,wiadomosc.html

Gość masza,masza...
"Ale oszustow nie zdzierze"-czy ty zdzierzysz czy nie to jest akurat twoj problem :-D O czym ty chcesz dyskutowac...?Ze trzeba byc uczciwym i nie oszukiwac...?Masz racje!Tak byc powinno...

Gość nie cierpie oszustow
Wynajmuje pokoj u landlorda, ktory jest Hindusem. W domu sa jeszcze 2 pokoje oprocz mojego. W jednym mieszka malzenstwo z Indii, a w drugim pokoju mieszka ich jakistam krewny. Cala trojka sa przyjaciolmi landlorda. Przylecieli do Londynu na wizach studenckich, jednak nie studiuja, cala trojka pracuje. Panowie pracuja w sklepach off licence a ta Hinduska sprzata po domkach. Nie sadze zeby miala dzialalnosc i sie z tego rozliczala. Zadne z nich nie mowi dobrze po angielsku. Nie studiuja. Szlag mnie trafia bo ja studiuje i pracuje part time i stac mnie na razie tylko na ten nedzny pokoj. A oni sa tutaj nie legalnie. Wizy studenckie to oszustwo!

Gość masza10000
No wlasnie takich osob sa tysiace. Oczywiscie student moze pracowac na part time. Nie ma w tym nic zlego. Ale chodzi o to, ze bardzo duzo tzw. studentow z Azji lub Afryki w ogole nie pojawia sie w collegu albo na uniwerku, ale siedza na wizach studenckich. I jaki to ma sens i jaka wrozy przyszlosc temu krajowi? Poza tym to nie jest fair dla uczciwych osob, ktore moze by chcialy na serio przyjechac ze swojego kraju tylko na studia do UK, a np. nie maja pieniedzy albo nie dali im wizy a oszustom przyznaja bez problemu. dobrze, ze sie Cameron za to powoli bierze. Moze za jakies 5 lat wyrzaca wiekszosc oszustow, falszywych azylantow itd... Niech kazdy zdaje test na znajomosc angielskiego przed wyjazdem. I niech ukroca azyle i inne benefity. Zaraz im sie odechce kombinowania :P

Gość kocik rodoczarny
O znowu sie dojebaliscie do innych oprocz polaczkow co> a Polski to pewnie na umowe chodza sprzatac, na umowe w domoach robia paznokcie i na umowe fryzjerki w domach tna wlosy!!!!!!! kurde najpierw zajmij sie swoimi rodakami zanim zaczniesz napierdalac na innych zenada

Gość iiiyyyyyyyy
egzaminy z angielskiego jestem za, ale dla wszystkch, dlaPolakow tez

Gość laleczka z saskiej porcelany I
Zgadzam sie. A potem jak sie upomne o glupie pare funtow reszty to glupi usmieszek i sorry.

Ja tez jestem za egzaminami z angielskiego dla wszystkich, Polakow rowniez.

Gość masza10000
Dlaczego tu sie zaraz zaczynaja takie wyzwiska? Nie mozna jakos normalnie porozmawiac? Przeciez ja nikogo nie obrazilam i pisze, ze oszustow nalezy eliminowac i oszustach z Polski tez tak mysle. Ale sama przyznasz, ze jednak wiecej jest oszustow z Afryki i Azji? poza tym nie wymienilam zadnej konkretnej nacji, wiec spokojnie :)

Bo tu na tym forum sa same ciapackie kochanice i jak obrazic ktoras z nacji ciapackich to dostaniesz wpierdoI. Musisz podziwiac i kochac ciapatych i muslimow to wtedy bedzie spokoj na forum, bo jak nie to wiesz :D

Gość iiiyyyyyyyy
bo widzisz siedza tu zakompleksione laseczki takie jak laleczka z porcelany czy jak jej tam i kazdy topik sprowadzaja do wyzywania hindusow i ich bialych zon. W tym temacie podobnie, nie bylo nic o zwazkach tylko o oszustach a panienka ma juz swoja toerie ze to napewno ciapackie zony. Smieszne to i zalosne

ja zakompleksiona? :D z ktorej strony? aha, czyli ze jak nie nawidze ciapoli to juz sama jestem zakompleksiona, tak? Ciekawa teoria. Kompleksy maja ci, ktorzy tak nie cierpia Polski i Polakow, choc sami nimi sa. Ot, tyle w temacie ;)

Gość iiiyyyyyyyy
oczywiscie ze jestes zakompleksiona. wszedzie widzisz hindusow i ich zony. Moze ksiazke poczytaj albo zapisz sie na jakies zajecia skoro nie masz co zrobic z czasem zamiast wypisywac pierdoly na kafe. Jak maja nas lubic skoro takie dziunie jak ty skutecznie szargaja nam opinie?

Gość iiiyyyyyyyy
i po lekturze kilku topikow na tym forum ja sie nie dziwie, ze niektorzy Polacy unikaja rodakow za granica.

a ty masz co robic z czasem? nie sadze. przyganial kociol garnkowi :D

no i w jaki sposob wedlug ciebie szargam opinie Polakom? hm? no powiedz mi. :)

Gość iiiyyyyyyyy
chociazby rasistowskimi odzywkami laleczko...

Gość masza10000
Ja tam do Hindusow np. nic nie mam, bo mam kolego i kolezanki ze studiow, ale sa wyksztalceni i studiuja uczciewie w UK, bez zadnego kretactwa. Poza tym ich angielski jest perfekcyjny. Ale nie oszukujmy sie i kazdy z nas wie, ze oszustow jest cala masa, tylko czekaja aby uczciwa osobe wykorzystac i zostac nielegalnie w kraju. Dlaczego nie wroca do siebie i nie rozmnazaja sie u siebie? Przeciez ten kraj staje sie powoli muzulmanski... I mowie od razu, bo pewnie zaraz zostane wyzwana. Nie mam nic do muzulmanow, ale tych NORMALNYCH. Natomiast jak widze taka 10 ososbowa rodzinke, zona pozakrywana jak ninja, z kilkorgiem dzieciakow i zadne z nich po angielsku ani be ani me. No moze ich dzieci beda znac angielski, bo pewnie sie tu urodzily, ale ci, ktorzy tu przyjechali nie znaja ani kultury tego kraju, ani jezyka. W dodatku kpia z tradycji i Swiat. Przeraza mnie to. Ja lubie jak sie integruje z kultura danego kraju.

Gość hiehiehie
no dobra ale co przecietny obywatel ma z tym zrobic? To wina rzadu ze sa takie a nie inne luki prawne ktore oszusci wykorzystuja. Poza tym jest masa uczelni, ktore za pieniadze wystawia papierek ze studiujesz, pojawiasz sie itp. Teraz sie zabieraja za to? A co bedzie jak zaczna sie zjezdzac Rumuni i Bulgarzy?

Gość w kazdym razie
ciapaki ze swoimi balymi dziwkami wykanczaja Europe. Brevik jest potrzebny i ten czas jest coraz blizej. Europa ma dosc kolorowego chlamu, dracego morde o prawa, o to aby im dac.... :O

Gość juz nie jest temat do dyskusjI
tylko temat przewodni sfrustrowanych rodakow w UK: HINDUSI!!! Ich chleb codzienny...

Gość British Man
Polski Sklep is #1