Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość British Man

Poles - Please FUCK OFF out my country

Polecane posty

Gość British Man

Please fuck off you bunch of scrounging, breeding parasites. Do you have no shame? Stay in your own country and work for your own country instead of coming here and feeding off the Britsih breast. You are not White Europeans - You're more like Pakistanis & Blacks. Breed like Rabbit and open "Polski Sklep" everywhere. Lowest vermin in Europe.

Gość masza10000
Patrzcie, British Man nawet wiedzial w jakim odpowiednim dziale sie wpisac. :) Spokojnie, british man, mozesz pisac po polsku :P

Gość i lkove eng. benefits :D
BRITISCH IDIOTS--PLEAS FUCK OFF FROM THIS FORUM, AND GO LEARN POLISCH,IF YOU WANT SPEAK WITH US :D:D:

Gość laleczka z saskiej porcelany I
To pewnie jakis Hindusik za namowa swojej polskiej ciapatki. Hindusi nie lubia Pakistancow. :D kompromitacja

Gość iiiyyyyyyyy
laleczko prawda jest taka ze angole nas nie lubia. A ty masz chora obsesje na punkcie hindusow. Get a life looser

Gość taki jeden sobie
Widac ze polak pisał. Wystarczy popatrzeć na skladnie zdań....Eh....

Gość taki jeden sobie
Aha i pisze się "loser" a nie "looser". Tak na przyszłość....

Angole nas nie lubie? No nie wiem, nigdzie sie z takim czyms nie spotkalam jeszcze. :D Wiem, ze maja juz dosc Pakich i muslimow.

Kurcze, ktos na tym forum naprawde cierpi na kompleks nizszosci. Ja tam jestem dumna z bycia Polka. ;)

kogo nie lubia, tego nie lubia :P sama nie znosze wiekszosci polakow tutaj.

Gość iiiyyyyyyyy
oczywiscie ze nas nie lubia :) z choinki sie urwalas?

Jako miłośniczka zwierząt muszę wyrazić ubolewanie nad faktem użycia słowa "rabbit" w liczbie pojedynczej. W dodatku napisane z dużej litery. Czyżby chodziło o zajaczka wielkanocnego :D nie można rozmnażać się jak królik gdyż iż ponieważ do rozmnozenia potrzebny jest tata królik i mama królik. Czyli dwa. Króliki. Autor powinien nie tylko popracować nad angielskim ale i też biologia się kłania. Ps. "breeding parasites" :) - żadna osoba znająca angielski chociaż trochę, nie użyje takiego sformułowania., nie jest ono ani obraźliwe, ani sensowne.

Chyba sie urwalam z choinki. A skad wiesz, ze nas nie lubia? ktos Ci to w oczy powiedzial? :P

dzieki charmsy, nie musialas, i tak sie domyslilam, ze to jakis ciapak albo jego laska pisze. :D

Gość iiiyyyyyyyy
nie badz smeszna prosze cie :o poczytaj anglojezyczne fora moze oczka ci sie otworza

Gość blockhead
hahaha a ta znowu o hindusach. Alez nudne masz zycie sloneczko, az mi ciebie zal

na jakiej podstawie wysnulas wniosek, ze mam nudne zycie? :D

ah, zapomnialam, pewnie na swojej podstawie. sama masz kiepskie zycie to myslisz, ze juz kazdy ma takie, bidulka :D

Gość blockhead
widzisz to nie ja mam obsesje na punkcie hindusow i ixh zon tylko ty...mnie wali kto z kim natomiast ciebie jak widac boli, oj boli. :D

Powinno byc..please fuck off out of my country! ,ale moze mu sie pomylilo . haha. I myself hate when English guys come here to my country , for a visit and act as if they are Gods! destroying things and being rude to the staff in the restaurants ,acting like animals! learn some respect and only than you can judge others! so far i have seen way too many British acting like asholes in Poland to have any respect for them( for the most part ) ! Besides, if you hate us in your country so much ,than why dont you hire your own people to work on your construcion sites ,or cleaning your homes ,or whatever else it is that we Poles are good at , and than see how much you will pay for the same services! ... yeah.. thats what i tought! now go cry to mamma!

Gość British Man
Poles - Parasites - FUCK OFF Lithuanians - Parasites - FUCK OFF Pakistanis - Parasites - FUCK OFF Romanians - Parasites - FUCK OFF Arabs - Parasites - FUCK OFF PS. I'm Scottish, not English. Maybe you should learn a little about the country you live in?? I am learning about Polish people in my country for few days - "Benefity w UK" is very popular subject

Gość dajecie wiare???
Ide o zaklad, ze to maz Tink :D Bo na swojej liscie nie wymienil Hindusow :D

Gość hiehiehie
o kolejna fanka tink :D

"I am learning about Polish people in my country for few days" - kolejne zdanie bez ładu i składu. Parę dni w tygodniu, miesiącu, czy w ogóle? Skladnia zdań tez niepoprawna. Typowo polska. Żeby udawać szkota trzeba trochę więcej niż Google translate.

Gość bghhfhfhfhf
charmsy jak juz chcesz sie przychrzaniac to to zdanie jest poprawne

Gość dajecie wiare???
Tink skoncz juz pisac z pomaranczek :D Czemu sie nie zalogujesz i jeszcze swojego chlopa na kafe wysylasz? ;) :D :D

Gość hiehiehie
co za idiotka :D pewnie aska siedzi przed kompem i sie podnieca

no to sie mylisz ciapacka wiedzmo bo ja to nie zadna aska :D ja pierdoIe, tink czy jak ci tam jest wez do swojego ciapacza na wioche spitalaj :o

Gość modliszka znowu
zapomniala sie przelogowac :D Dziewczynko jaka ty yebnieta jestes ze szok :D niezla polewka z ciebie