Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podlej kwiatki

Dziwne dolegliwości w ciąży.

Polecane posty

Hej czy któraś z Was miała też coś takiego...mam boleści kości biodrowych, a szczególnie stawu w okolicy miednicy...czasem to nawet wstać z łóżka mi ciężko jak się zastaną...czuje sie jak \"starsza pani\":/ Ale np wyjdę na spacer to niby jest ok, ale drugiego dnia ból przy każdym kroku...jakby w stawie który porusza nogą . Albo jak np myje naczynia i za dlugo stoje w jednej pozycji to później minimalny ruch paralizuje mnie z bólu i to dosłownie :/ Ból jest tak jakby od kości pod pupą i promieniuje do bioder :/

Gość ja tak mam czesto.
Jakoś od 33-34 tc. Tylko z prawej strony. Też strasznie boli. Do tego często łapią mnie skurcze w pachwinie.

mi do 33 tygodnia jeszcze daleko :P ja jestem w 17 i odczuwam takie dziwne bole. Kłucie, jakbym miala kosci poprzestawiane :/

Gość Może źle
spałaś?:D

niee no wlasnie nie :P rano jak rano czasem sa takie problemy by wstac ale wiekszosc to w ciagu dnia podczas prostych czynnosci jak wlasnie zmywanie naczyc lub nawet mycie zebow ;/

Gość olalalalal
kiedy ja byłam w ciąży to pod koniec chodziłam jak połamana

Gość normaaaaaaaaaaaaa
normalne tez tak mialam okolo polowy ciazy pozniej przeszlo trwalo kolo 3 tygodni

Gość ja jestem w 15 tygodniu
i mam takie same bóle, nieraz do łazienki wstać nie mogę bo tak mnie boli. Raz boli w krzyżach, raz kość ogonowa lub cała miednica i ból promieniuje na nogi, straszny ból

no dokladnie jak kolezanka wyzej opisala. raz w krzyzu boli, raz kosc ogonowa lub cala miednica. Czasem bol jest tak silny ze ciezko mi buta zalozyc/sciagnac lub do wanny wejsc albo co gorsza wyjsc z niej :P