Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaterinka

MĄŻ MA KOCHANKĘ..chyba zwariuję

Polecane posty

Gość kaaterinka

telefon wiecznie nosi przy sobie usuwa wszelkie połaczenia i wiadomości bilingi chowa przede mną jak zostawi komórkę to zawsze jest wyłączona kilka razy odzucił przy mnie połączenie w nocy siedzi w swoim pokoju i klika do późna czy to wzytsko znaczy ze kogos ma??

Gość kaaterinka
chyba oszaleję co robić

wedlug kafeterii diagnoza brzmi : Kochanka na 100 % :-(

Gość kaaterinka
dziewczyny prosze nie wygłupiajcie się jestem załamana....poradźcie co robisz w takiej sytuacji

Wystaw mu walizki, albo najpierw wynajmij detektywa. Rozwód bedzie z jego winy.

Gość kaaterinka
zapytać wprost??kiedyś w żartach zapytałam wyskoczył na mnie jak jak poparzony...tak mi smutno

Gość powiedz mu, ze nie podoba ci
sie jego zachowanie, przytocz to wszystko co tu napisalas. I powiedz ze podejrzewasz ze ma kochanke.

Po co? To się wywinie. Lepiej niech wynajmie detektywa, on zbierze dowody i rozwód będzie z winy męża.

Gość barnej
znajdź sobie kogoś i daj mu pomieszkać z tamtą jakiś czas - niech mu się znudzi to może wróci.

oczywiscie ze zapytac wprost. jestescie dwojgiem doroslych ludzi i nie ma co kluczyc.On zapewne sie bedzie wypieral, lecz jego zachowanie wskazuje na to, ze cos sie dzieje.

z dedektywem to dobry pomysl. jezeli masz kase to zrob tak jak looser mowi.

Gość pani_fiolek
na pewno ma kogoś kto go bardziej absorbuje niż ty, może niekoniecznie jest to już kochanka ale jak z tym nic nie zrobisz to kochanką będzie, porozmawiaj o nim, że wiesz że ma kogoś myślę ze jak mu na tobie zalezy to przestanie kontaktować się z Tą Panią :) musisz być uważna i czujna

Gość a...a......ja
dobrze ze nie alkoholik :P

kup "pluskwe " i niech nagrywa glos -moze zlapiesz , jak bedzie dzwonil, do kompa jest tez szpieg ( niech ci madrzejsci podpowiedza, jak sie to nazywa -stara jestem i nie potrzebuje chyba ? ) .Poza tym popatrz troche na licznik w samochodzie , na godziny pracy , popytaj znajomych ,jesli takowych masz z jego pracy .Czasem tacy moga sie okazac skarbnica wiedzy .

Gość Zgłoś do usunięcia 1234
Zbadaj się na hifa

Gość kaaterinka
ale pomoc.......

Gość a...a......ja
ejejejej chwila skoro mial swoj pokoj --to nie moze miec kochanki???

Gość a...a......ja
ja co mozemy :) pouzalac sie z autorka :P

Gość 98798
czekaj na rozwoj sytuacji az znajdziesz jakis dowod,narazie sa domysly i tez mysle ze kogos ma,ale dopoki nie masz pewnosci to pozostaje zachowac spokoj i czekac az "wpadnie"

Prawie zawsze przy zmianach zachowania cos sie za tym kryje. Jesli Twoj maz nigdy dotad sie tak jak piszesz nie zachowywal to jest to stan przedalarmowy. Cos czujesz (kobieca intuicja) ale tak naprawde nic nie wiesz. Najczesciej w takich sytuacjach wszystko sie zmienia bo pojawila sie inna kobieta. Czy tak jest i u was - tego nie wiemy. Trudno tez madrze to rozegrac jak sie ma jedynie podejrzenia.

no dokladnie tak-trudno madrze rozegrac majac tylko przypuszczenia .Kobieca intuicja czasto nie zawodzi i cos sie kluje pewnie .Kurcze czemu ludzie sobie tak utrudniaja zycie ? Niepojete to dla mnie czasem . Wspolczuje autorko , ale najwazniejsze nie zalamac sie. Trzeba wziac gleboki oddech i zastanowic sie nad pomyslami , badz nowe ci przyjda do glowy . Tu jest" burza mozgow".Sama cos znajdziesz dla siebie .

Gość jest szansa ze mu sie znudzi
ta kochanka, rob z nim w luzku te rzeczy ktorych mu dotad odmawialas, nie wpadaj w panike, faceci czesto cos na chwile potrzebuja i im potem przechodz, zazwyczaj po kilku miesiacach, badz usmiechnieta, i nie przypieraj za bardzo do muru, rob swoje, jezeli ci na nim zalerzy, madry facet, daje sobie z tym rade, a jak dupek, to i tak nic nie pomozesz, jak mu przejdzie, to zapomisz, nie proboj mu odkryc jego kart, bo sprawy tak daleko zabrna, ze juz sam diabel nie odkreci POWODZENIA I ROZSADKU ZYCZE PS nie sluchaj starych ciot, cp ci radza od razu z grubej rury, chyba ze go nie kochasz