Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwiatuszek00000

znów porażka :(((

Polecane posty

już tydzień na diecie a tu kompuls , znów :( i to dlatego że upiekłam ciasto i i nie wyszło , przez to się nażarłam na noc ;( jestem skończona ;/ brzuch jak balon !

Gość nażarłaś się tego ciasta
które nie wyszło?

Ludzka rzecz. Od jutra wracaj do diety, tragedii nie bedzie :) A na jakiej jestes diecie? Bo najlatwiej jest sie rzucic na jedzenie na tych maga restrykcyjnych.

po prostu dieta mż, oprócz tego że ograniczam jedzenie, odstawiłam słodycze, pozwalałam sobie tylko w weekendy jak już.

Przepraszam za dosadnosc, ale - strawisz i wydalisz slodycze i brzuch jak balon zniknie. Nie waz sie ze 2 dni - po takiej akcji masz tez sporo nagromadzonej wody, wiec waga pokaze wiecej, a nie ma co sie dolowac. Wiem, ze to moze nie najmadrzejsze, ale ja po takim opychaniu sie robie sobie ktoras z diet jednodniowych - czyli albo dzien na samym bialku, albo tylko na sokach owocowych, albo sam ryz, albo diete owsiankowa... Odchudzic nie odchudzi, ale pomaga zniwelowac kamien w zoladku i troche odwadnia, wiec przynajmniej wraca sie do punktu wyjscia. Ale to tylko jeden dzien tak, potem wracam do normalnego jedzenia. Aha, i jak sie odchudzam to po prostu staram sie nie kupowac slodyczy, piec ciast itp. :)

Gość łodyżka do gardziołka
Diana, księżna Walii stała się osobą publiczną,od tad

Gość rrttrtyyuyuy
ja mam tak samo, kilka dni jem jak ptaszek, az w koncu nadchodzi taki dzien, ze wyjadam pol lodowki, jak mnie to wkurza, a najgorsze ejst to, ze ja wcale nie jestem glodna... tylko chyba ze stresu/depresji tak jem :O

ugruntowane spożycie cieleciny odkryje przed świat erotyzmu dwukierunkowego

[prosiaczki!

no niestety ja się borykam z tym problemem od kilku lat, coś jest chyba ze mną nie tak . i to prawda że prosiaczki bo inaczej tego się nie da ująć !

Gość oiwhfowihf
kiedyś zrzucałem i zauważyłem,ze organizm bronił się jakiś miesiąc,potem nagle waga leciała i leciała i w rok 25 kg poszło:).wróciła częśc-ale to zamierzone i teraz pilnuję,nie zrażaj się,ciało chce ciebie przechytrzyć -to taka próba sił ,ważne aby zero słodyczy ,lekkie sprawy-jogurty itd ,

Gość rrttrtyyuyuy
ja tez mam problemy z jedzeniem od wielu lat. a ile wazysz przy jakim wzroscie? bo ja 52 kg, 167 cm, niby szczupla jestem ale tez mam ataki obzarstwa :/

bum cyk cyk

cyk cyk

Gość rrttrtyyuyuy
to Ty tez jestes szczupla. ile ty chcesz wazyc?

cyk

absulete beginners

chciałabym 50 ale ważniejsze jest dla mnie żeby się pozbyć tego tłuszczu a nie wagi . Studiuje dużo nauki , ciągle siedzący tryb życia bo brakuje czasu rzeby się więcej ruszać , cellulit sie pojawił :(