Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21latka.

Jestem czarownicą???

Polecane posty

Gość 21latka.

Cześć, dzis byłam w odwiedzinach u mojej babci, wyjechała od nas do wujka bo miała nas już dość. I wszystko ok, teges..aż pomyslałam w myślach cos złego na babcię coś w style "no no no jaka zadowolona, jak jej tu dobrze ojejoj" (z ironią) no i co? za pół godz babcia zaczęła źle się czuć, głowa ja rozbolała i zaczęła wymiotować. Ktoś dodał, że na pewno ktoś ją wrzekł. Inne historie np pomyslałam sobie "o ten/ czy ta żyje już tak długo że masakra" za tydzien pogrzeb. Tak było w 3 przypadkach. Coś pomyślę o osobie, sytuacji i za jakis czas z ta osobą lub syt jest coś związanego. W szkole to samo było... zawsze wykrakałam kartkówkę itd albo koleżance powidziałam w kłótni "żebyś ze schodów spadała" a na 2 dzien przychodzi i mowi mi ze spadła ze schodów, że jestem czarownica. I każdy mi to mówi "czarownico". Nie bez powodu śpiewają u mnie w domu (szczegolnie ojciec) "czemu oni twoich czarów tak się bali, czemu oni czarownicą cie nazwali". Nawet mój chłopak mówi do mnie, że jestem czarownicą, że mam jakąś złą moc ;/ co wy na to?

Gość zostań wyznawczynią starej
religii zwanej Vicca.

Gość 21latka.
nie widzę postów niektórych ;/ tak-tylko zle rzeczy. Dobrych nigdy nie było

Gość 21latka.
nie podszywać się :/ pomyslalabym o tusku ale to nic nie da, to muszą być osoby które znam. jestem czarownicą co nie? :( zresztą urodą cyganke przypominam także całkiem jak baba jaga :( umiem rzucac na kogoś urok ech...

Gość jjjjjjjjjjjjdhdhd
nie cierpie takich ludzi :O

Gość fajnie się masz
ja jesli nie osiagne furii lub nie bede ustawicznie zlorzeczyc... nie zdxialam nic a ty tylko pomyslisz i juz widzisz skutki

Gość 21latka.
fajnie się masz hmmm to nie jest fajne dla mnie. Później mam na sumieniu ludzi którzy umarli np. Mam to po babci od ojca str. :( geny nie zgina.

Gość gość
hej wiem ze puzno odpowiadam sory za bledy uwazam ze jestes na serio czarownica ale nie umiesz panowac nad moca hm watpie zebys sie odezwala ale jesli tak to by bylo fajnie moglabym ci sprubowac pomoc jakos mi tez sie dzieja podobne sytuacje i wiele innyh nie musisz zawsze krzywdzic innyh swoim darem mozna tez pomagac.