Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 23247

mój brzuch po ciąży ocencie

Polecane posty

Gość mama 23247
mam trochę czasu do lata ,więc może uda mi się schudnac. brzucha nie zamierzam nikomu pokazywać. chodzi tylko o to żeby nie odznaczał się pod ubraniem.

Gość mama 23247
do grtghtht565uhjy - tu nie chodzi o to czy dbalam. czasami mozesz sie kocim gownem posmarowac i nie pomoze. smarowalam sie dwa razy dziennie i co ? rozstepy wyskoczyly po porodzie :P

Gość hahhahahah
o ble porazka, dlaczego facet sie godzi na posiadanie takiej krowy, kobiety do rodzenia powinny byc gdzies zamykane z oblesnymy facetami i te baby powinny rodzic dzieci z zaplodznienia invitro, a olesn facecii powinni sie zajmowac maluchalmi i gotowe oddawac pieknylm i wolnym rodzicom

Gość leila454
ergdfgae3453 - ja tez nie bede :p

Gość leila454
i sorry ale dla mnie to masakr, ale sama zgotowalas sobie taki los

tak brzuszek to miód inni maja gorzej....0 dzieci a brzuchy po kolana albo podstawka pod piwo;-P mówie o facetach hehe.

Gość le harlem shake
moje kondolencje dla twego ciala

Gość mamamirabell
Przed ciaza wazylam 54 kg mam 175 cm. W ciazy przytylam okolo 13 kg. Urodzilam dzidzie o wdze 4 kg i 60 cm. na drugi dzien po porodzie wazylam 51 kg. Niestety tak mam, cale zycie bylam chuda myslalam ze po ciazy zostanie mi pare kilo, ale schudlam jeszcze bardziej. Taka ma uroda. Nie mialam roztepow w ciazy nigdzie. To przez geny. Moja mama urodzila 5 dzieci i nie ma sladu na ciele. Chcialabym przytyc ale nie moge :-(

Gość le harlem shake
.

Gość le harlem shake
ma slad, jej cycki to worki ktore sie rozlewaja, a pochwa to dziura ozonowa

Gość gostek8888
rozstepy wyjasnieja skurcza sie,teraz cwicz codziennie pol godziny miesnie brzucha. potrwa rok ale efekty beda widoczne:)polecam tez smarowanie olejkiem do dzieci dziennie po prysznicu. u mnie wszystko sie stracilo-ale wymagalo dyscypliny.

Gość tak na pocieszenie ...
U większości kobiet brzuchy kończą z takim efektem http://ebobas.pl/artykuly/galeria/739/5347 spójrzcie na te zdjęcia.. ja niestety też mam widoczne roztępy i jestem załamana. Swojego nie wkleje, bo skoro są głosy, że autorki brzuch jest straszny to ja powiem, ze moj przypomine to cos ze zdjecia z linka. Nigdy sie z tym nie pogodze, bo tu nic juz nie pomoze. Uzywalam oliwek, palmersy, inne specyfiki. A i tak popekalam. Zawsze bylam szczupla 50 kg. I ciaza tak rozciagnela brzuszek, ze popekal i to bardzo. Nie przytylam duzo tylko 15 kg i raz dwa wrocilam do dawnej wagi tylko niestety nie do dawnej sylwetki. Waga waga, a brzuch z roztepami wisi:(

Gość le harlem shake
.

Gość mama 23247
do mamamirabell - dokladnie geny + dbanie. mam znajoma ktora tez urodzila ale ze wzyla 48 kg a dziecko 2, to inna bajka. na drugi dzien wygladala jak przed ciaza. wazne ze chce mi sie cos z tym robic

Gość le harlem shake
o fuck, w zyciu nie urodze, za bardzo siebie kocham i za bardzo podoba mi sie moje zycie, nie wiem po co ludzie zmieniaja to na gorsze. Wspolczuje Wam bo by odzyskac chociaz 40% dawnego brzucha potrzebny jest czas i duuuzo kasy

Gość mama 23247
tak na pociesznie - pocieszylas mnie. te brzuchy to rzeczywiscie straszne :/

Jesteście obrzydliwe! Jak można kurwa doprowadzić własne ciało do takiego wyglądu? Ohyda.

Gość bEz obrazy ale on jest
straszny..