Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukpaw

Jak chłopak na wózku może znaleźć dziewczyne?

Polecane posty

Gość lukpaw

czy zanie jakieś dziewczyny którym moja sytuacja nie przeszkadza.

Gość opekinek
Moim zdaniem nie chodzi o niepełnosprawność. Kobiety są uczuciowe i patrzą na to :co się mówi, jak się mówi, jak się je traktuje oraz czy człowiek nie jest jak te nowe pokolenie "niemęskich" mężczyzn dla których liczy się czy wyglądają modnie albo czy włosy mają dobrze ułożone. Kobieta musi się czuć przy tobie bezpiecznie i musi czuć że może na Ciebie liczyć w każdej sytuacji. Musisz być dla niej wsparciem i starac się wysłuchać i zrozumieć. Postaraj się zastosować do części z tych rad a napewno szybko wpadniesz w oko jakiejś pieknej dziewczynie. Dla kobiet liczy się bardziej to co w środku a nie na zewnątrz.

Gość onatanczydlamnie0
mam kolezanke ktora jest zainteresowana

Gość lukpaw
a koleżanka skąd jest ja jestem z łowicza 21 lat

Gość onatanczydlamnie0
z warszawy (ale nie z pochodzenia) , twierdzi,że mogłaby mieć takiego chłopaka

Gość lukpaw
a można z nią jakoś porozmawiać bo trzeba by od tego zacząć

Gość ona...a
Ja chętnie Cię poznam :)

Gość lukpaw
a o czym byśmy teraz porozmawiali bo o 23 00 musze kończyć ale jeszcze jest pare minut

Gość lukpaw
może cie spytam ile masz lat żeby coś zacząć jutro będe miał czas rozmawiać między 15 a 16

Gość nie masz szans
zadnych bo musialbys wymienic osobowosc

Gość krolikow france
napisz czym sie zajmujesz, jakie masz poglady,pasje, czy jestes przystojny i sprawny (w lozku)

Gość lukpaw
Musze powiedzieć że ze względu na chorobe nie moge pracować. Mam różne pasje jedną z nich jest zainteresowanie kosmosem i tym co sie tam dzieje muzyka też jest ciekawa.kiedyś lubiłem rysować różne obrazy takie własnej roboty.jeśli chodzi o poglądy to myśle że ważne jest być ciągle pogodnym na wszystko co się dzieje bo nie ma co sie poddawać i najlepiej starać sie nie myśleć o złych sprawach tylko cieszyć się tymi dobrymi.Wygląd jest ważny i powiem że jestem przystojny ale nie usłyszałem jeszcze osoby która by to powiedziała.W tych sprawach oczywiście jestem sprawny ale jeszcze nie robiłem tego z kobietą i może kiedyś do tego dojdzie.

Gość amerykaniepiszglupot
mam koleżankę, która jest z chłopakiem na wózku już kilka lat. mam kilku kolegów na wózku, którzy są super sympatyczni i lubiani w towarzystwie - na pewno trafią w końcu na właściwą kobietę :) oczywiście nie jest to łatwa decyzja bo osoba niepełnosprawna może wymagać więcej opieki niż pełnosprawna, myślę, że kobiety boją się trochę takiej odpowiedzialności. Ale wiele jest takich, które na to nie patrzą, sama byłam kilka lat z gościem nie do końca sprawnym (jeszcze nie był na wózku, ale w przyszłości niestety na pewno go to czeka)