Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaadddddddddda

Jakimś cudem wpadka ?

Polecane posty

Gość aaadddddddddda

Odstawiłam tabletki anty, już nie biorę ich 9 dni. Tego dnia co miałam zacząć brać nowe opakowanie kochałam się z facetem, ale tylko chwilę bez gumki do wytrysku nie doszło, był to 6 dzień cyklu. Teraz boję się że mogę być w ciąży, nie wiem jak jest z owulacją po zaprzestaniu brania tabletek ? kiedy mogła nastąpić ? Dzisiaj mam 15 dzień cyklu i chyba panikuję bo od czasu do czasu od wczoraj odczuwam taki jakby lekki ból w podbrzuszu, może to przez to że przestałam brać tabletki ? Teraz odczuwam takie jakby kłucie w podbrzuszu i po wewnętrznej stronie ud

Gość aaadddddddddda
???

Gość BezNicku_
Boże, kobieto po pierwsze nie panikuj. A po drugie zapewne miałaś daleko do dni płodnych jeszcze. A jak długie masz cykle?

Gość aaadddddddddda
teraz to nie wiem bo wczesniej bralam tabletki przy nich cykl byl 29 dniowy

Gość BezNicku_
Skoro masz cykle 29 dniowe - to owulacja przypada w mniej więcej 15 dniu, a nie w 6, tym bardziej że partner był w Tobie chwilę gdzie nie doszło do wytrysku. Marne szanse masz na ciążę, a na objawy zdecydowanie za szybko ;). Niepotrzebnie nakręcasz się, w sumie sama bym na Twoim miejscu nie widziała powodu do obaw ;)

Gość aaadddddddddda
ale jak by nie było to plemnik potrafi przeżyć 7 dni, a po odstawieniu tabletek owulacja mogła nastapic wcześniej dlatego się martwię

Gość BezNicku_
Ja i tak swoje zdanie podtrzymuję - za bardzo panikujesz. I nawet jeśli plemnik przeżyje 7 dni to żyje do 13 dnia cyklu w Twoim wypadku skoro w 6 dniu współżyliście ;). A prawdopodobnie w 15 dniu cyklu masz owulację. A na przyszłość w takich sytuacjach myśl o kondomach.

Gość jesli ci maz pomaga to jest do
jesczee nikt od kłucia w ciazy nie byl hhhe,ale tu zabawnych histori sie czlowiek naczyta

Gość aaadddddddddda
a jeżeliowulacja nastąpiła wcześniej to jakie są szanse na ciąze ?

Gość BezNicku_
Tobie to tłumaczyć jak dziecku, albo piszę z dzieckiem :o. Takie odnoszę wrażenie. Pytasz w kółko o to samo, wyjaśniam Ci a Ty dalej swoje :o. Boże święty :o

Gość małamiiiii
ja takie objawy miałam właśnie w ciąży, więc proponuję zrobić test jak okres się nie pojawi