Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buciczek

kupilam takie botki na wiosne

Polecane posty

Gość lalale
może sie nie znam ale jak dla mnie okropne! ja wole na lekkiej konturnie i obcasie a te wyglądają jak męskie ! zero w nich kobiecości

Gość HuszuAszur
ażurowe buciska tera będą w modzie ale te z linka są okropne

Wedle gustu. W mój nie wpadają, ale moja koleżanka byłaby zachwycona.. Jak dobrze dobierzesz spódnicę, to chyba się da wyjść w takim połączeniu.

mi się podobają, lubię płaskie i takie kowbojskie ;) ażurowe były modne już i rok temu i dwa :) zawsze beda modne, nie to co czubki wywijane do góry :O tak, beda pasowały do spodniczki midi i do szortów ;)

Gość grtghtht565uhjy
sa fajne ale to chinski szajs

Gość buciczek
no mi sie akurat koturny nie podobaja wcale.lubie racczej plaskie buty sa dla mnie wygodniejsze tym bardziej ze duzo chodze

Gość miasasasasasa
od jakiegos czasu buty bardzo szybko mi sie rozwalaja. w jednych pekl zamek, w 2 pekla podeszwa. Jakies szjskie te buta robia.

Brzydkie. Zresztą nawet jakby były piękne to nie stać mnie na tak drogie buty.

wyglądają fajnie. podoba mi się kolor, ale sznurówki psują całość. zgadzam się z powyższą opinią za taka cenę kupisz tylko chińską tandetę 🖐️

To kurwa ile za buty dajecie jak dla mnie to drogo już jest :o

Gość miasasasasasa
ja sama kupuje buty niewiecej niz 100zł.Nie stacmnie na drozsze. a i tak zaraz sie rozwalaja.

@miasasasasasa Ja kiedyś kupiłam buty, które po mniej niż miesiącu mi się rozkleiły, a że je bardzo lubiłam, to dałam do podklejenia. Po mniej niż miesiącu znowu się rozkleiły. Zwróciłam, wzięłam pieniądze. Następnie kupiłam inne. Okazały się niewygodne, ale pomyślałam sobie, że też się rozkleją po miesiącu, to wezmę kasę i kupię inne. Ta, chodziłam w nich jesienią, jak padało, i na początku zimy, po śniegu i teraz chodzę i całe są! :D A te pierwsze tak uwielbiałam :( Więc jak kupisz niewygodne, to będą się trzymać (dodam, że to ta sama firma)

Gość butts.
bbut tego typu wygladaja ladnie tylko na szczuplych nogach

Gość buciczek
ja za swoje w sklepie dalam 110zl.to sa buty przejsciowe wiec mam nadzieje ze pochodze teraz w marcu moze troche w kwietniu i potem jeszcze we wrzesniu czy pazdzierniku. i jak sie rozleca to nie bedzie mi zal. pare lat temu kupilam botki ocieplane na lekka zime.dalam za nie 300 zl wtedy to bylo bardzo duzo.ponosilam jedna zime a na druga juz mnie straasznie uwieraly w palcach mimo ze wypchalam je po sezonie gazetami wlozylam w folie zawiazalam ja zeby skora nie wyschla. ale i tak jakos stracily fason i nie dalo sie w nich wiecej chodzi.tak wiec nie ma reguly

Ja kupuje tanie buty, bo moda przemija w tym roku modne botki, za rok pójdą do kosza, bo już będą modne inne buty. Nie warto wydawać na buty i ubrania dużo kasy. Trzeba się ubierać modnie i tanio , a ostatnio kupiłam 4 bluzki t- shirty za 20 złotych w oryginalnym sklepie.

Gość buciczek
mam szczupla noge.mm tylko nadzieje ze beda wygodne.tez bym wolala skore ale akurat z takich jakos ciezko bylo mi cos znalesc. a na skorze tez sie przejechalam pare razy. przyklad w poscie powyzej i kilka innych by sie znalazlo.mam piekne z wygladu buty na wiosne skorka fajny fason a tak niewygodne ze szok.leza w szafie odlogiem i chyba pod smietnik wystawie

Gość miasasasasasa
te co podalaautorka buty na linku.Takie mialam tylko ze pelne - nie zaurowe. po niecalym miesiacu podeszla pekla. podkleilam a i tak sie rozwalila znow wiec wyrzucilam i kupilam nowe. a juz widze ze- obcas sie sciera.peka po bokach- takie kreski sa. mam na korkowej podeszwie.