Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Papieros_męski_bez

Witam państwa

Polecane posty

Gość ManiA33
Słuchajcie mam problem, kobieta mojego zycia wola mnie a ja kisze sie na kafe .....i poszedł....hihihi sie zajmie ale jego papierosem może cygarem jak myślicie.

Gość ManiA33
Klubowy...szacun dla Ciebie za nie picie i buzka w czoło heh.

ManiA33 czy warto w takim wieku isc do piachu ? Jestem starszy od Ciebie 3 lata o ile 33 to wiek. Tyle pięknych rzeczy na tym świecie, choćby wyjazd do papierosa bez :D:D:D:D:D. Poszedł do kobiety swojego życia hahaha,a to zboczuch R wracaj tu,..............

Gość Black Devil Cherry
A tak sobie dmucham... bo tak lubię :P I próbuję zrozumieć coś. ;)

Gość Black Devil Cherry
Aż sobie zapalę :P Devilowe właśnie :D

Ja piję okazyjnie i na szczęście nie mam z tym problemu ale lubię czasem dać ostro w tube dla relaksu, niedawno mi się tak zdarzyło:D

Gość ManiA33
Klubowy ja to wiem i Ty to wiesz a On dla niego to juz chyba nie ma znaczenia a pomimo mojego wieku tez przeszłam wiele....nawet bardzo ale to nie temat tu szkoda Go i tyle zdrowaśkę odmówię za niego....no właśnie R wracaj a tak szczeżę to też bym sobie zapaliła czasem jeszcze mnie ciągnie.Ehhh jak to dobrze było zaciągnąć się wyjść na balkon i oddychnąć tok porządnie.

Gość Black Devil Cherry
Też czasem lubię dać sobie w palnik, choć dziś jestem po jednym piwie tylko :D

Black Devil Cherry - nie warto czasem zbyt wiele wiedziec. To czesto boli . troszke czuje sie jakk uciekinier już nie wiem czy jest wyjście. Spróbujemy, zobaczymy.

Gość ManiA33
Zjarany Skręt......kisi ale ogóra heheh:D

Dziś przyjechali kowboje każdy pali swoje. Bo papierosy nie włosy na .... głowie:p nie rosną ale nadarzy się jeszcze okazja do poczestunku:)

ManiA33 - 10 lat temu tez tego nie wiedziałem, to nawet nie prawda że trzeba chcieć bo inaczej nic z tego.Trzeba się pożądnie wystraszyć i zrozumieć co jest najwazniejsze w życiu, a przynajmniej wazniejsze. Myślisz że po 10 latach abstynencji nie śni mi się czasem alkohol, choć na codzień zapomniałem że istnieje. Black...a powiedz mi nie chcesz drugiego sierściucha kota ?

Gość Black Devil Cherry
Klubowe... Chcę bardzo, ale po przeprowadzce na swoje dopiero. Wtedy chce 3, 4 co najmniej :) Niestety na ten moment wole nie, jeszcze nie... Z jednym w każdych warunkach dam radę.

Może to głupie przechwalki ale sam czuje się na tyle silny by w alkoholu się nie utopić. Mimo wielu problemów zawsze byłem świadom tego by nie szukać w nim ratunku bo problemy potrafią w nim doskonale pływać a nie tonąć

Podrzucili mi dziś kocura kastrata, na oko 2-3 lata. Skręt, czasem mam ochotę się nachlać, ale bardziej się teraz cieszę, że ktoś przeze mnie przestał pić.

Gość ManiA33
Up! Klubowy znam doskonale ten temat MM to alkoholik niepijący początkujący jak ja to mówie co dzień boję sie że wróci do tego.....a mi się śniją papierosy z filtrem.A 2x Up! KTO TĘSKNI ten Ręka w górę

Gość Black Devil Cherry
Topienie smutów a alkoholu to najgorsze co może być. Sama byłam zbierana dosłownie z ziemi, cała brudna własniue po zapiciu depresji, stąd do uzależnienia już tylko pare kroków. Lepiej pić dla lepszego humoru, czy wyluzowania, okazyjnie.

Gość ManiA33
Papieros_męski_bez....o wrócił i jak było?tz tz tz .

Ja może kiedyś będę miał jakiegoś zwierzaka. Narazie sytuacja mi nie pozwala. Jak znam siebie to tak jak kiedyś kilkakrotnie przegrane jakąś przybłędę.

Gość Black Devil Cherry
Na początku znajomości z moim facetem przychodziłam na spotkania prawie spita, bo tak mnie stresował. Przyszłam nawet do kina pijana... Jednak dał mi szanse i układa się nam, a ja już nie potrzebuję już w ten sposób dodawać sobie odwagi, bo jesteśmy jak jedność...

Gość Black Devil Cherry
Przybłędy są najkochańsze. Zresztą moja złota zasada to taka, że przyjaciół się nie kupuje i dotyczy to głównie zwierząt. Nigdy nie kupiłabym psa ani kota, zawsze przygarniam...