Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Papieros_męski_bez

Witam państwa

Polecane posty

Gość Wonty masz jakies??
co to za top

Hii....doktorze bolą mnie kolana....to zmień pozycję:-D jak mija dzionek?.....hmmm chyba nie jestem w temacie....a ja wieczorem może się załapie tu.....może w końcu ruszymy ten temat...papierosy...cygara..faja, co lepsze a nie tylko o namiotach.Mam ochotę zapalić😭

no baaa 😘...pisze się na to"i nie tylko" hihi;-)podobno lepiej cudze smakują....papierosy....a o czym jest top....jw.o papierosach.

Nie da się nie wejść coo??:D i aż reka swedzi żeby coś... powiedzieć:D będę się starał być konsekwentny ale tak jak wy mam chyba słabą silna wolę

a ja tam nie narzekam....jak towarzystwo extra to niestety ale wciąga... Skręt dawaj bo ci jeszcze zaszkodzi''' i aż reka swedzi żeby coś... powiedzieć :classic_cool:

no niestety cena robi swoje dużo osób rzuca bo szkoda kasy...ja to jakoś tych bez filtra to nie mogłam..heheh

O.O dokładnie i ja przykładowo jak zaczynałam przygodę z petem to różne mogłam a potem ja się już tak konkretnie wciągnełam to tylko jeden rodzaj w buzi mogłam trzymać:-D

Hejo 🖐️..ale mi się spało....no i tak mi się udzieliło że paliłam w śnie cygara heheh a poza tym zbieram siły na wieczór jakieś tańce mają być...może piwko strzele, a potem wpadnę tu na tego klapsa...mmmmm😘 Papieros_męski_bez...jestem za" żuć palenie razem ze mną"... chociaż to po mojemu indywidualna sprawa jedni muszą plastry mieć.inni po po prostu kogoś takiego że jak się łamie to ma do kogo usta otworzyć:-)

🖐️.....już jestem....ludzie są wredni,albo ze mną coś nie tak :-(

no kurcze po omacku ale jestem tu..byłam tam gdzieś ale juz jestem to uzależnienie prawda?

czemu to tak boli...może boli to za mocne słowo..ale bynajmniej jak dla mnie, przykre?hmmm....nic nie mogę wymyślić.Ja kobieta + facet fajny no pociągający bardzo sex z takim to marzenie...nie dla mnie...dlaczego po prostu mówie nie dziękuję i tyle go widzę:-(

Gość
ManiA33 .....co Cię boli ??

fajne fotki...co boli?to może za mocne słowo...po prostu nie mogę tego pojąć czemu tak jest człowiek jest miły pogada a jak nie robisz jak inni to jesteś jak trędowaty..dlaczego?nie można tak po prostu gadać z kimś przyjaznić się tylko odrazu musi sie łóżko zaliczyć?

Gość
Chyba Ci nie służy sanatorium..........

Siema....🖐️...jest dobrze głowa nie boli :-)a co to sanatorium to służy dobrze nawet bardzo dobrze. tylko ludzie jacyś tacy,oczywiście nie wszyscy ale trzeba się pilnować.

Dzień dobry Wszystkim;) Mania jak dzisiejsze samopoczucie? Wybacz ale wczoraj nie byłbym dobrym doradcą pomocnikiem

Bry...miło że pytasz o mnie jest dobrze wiesz ja jestem z tych co maja miękkie serce ale twardą dupę :-D