Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Papieros_męski_bez

Witam państwa

Polecane posty

Mam dwóch dobrych kumpli braci, ich ojciec 2lata temu zmarł z przepicia. Gdy przyjechała karetka sanitariusze powiedzieli tylko-tym razem nie zdążyliśmy uratować. Miał atak padaczki zadusił się własną piana. 25lat dorosłego życia przepite w tym może pół roku patrzenia na świat trzeźwym okiem. W ruchu był denaturat borygo i woda brzozowa kiedyś Bracia otrzezwieli od razu bo szli w jego ślady.

Gość ManiA33
Black Devil Cherry-gratuluje siły ja też coś nie coś lizne piwko...ale po kryjomu tak lepiej nie prowokuje MM...a Cherry dlaczego nasze nicki są na pomarańczowo a reszta na czarno?a i o której się wykryszamy?

Devil nie warto niszczyć sobie życia przez głupotę:) tak jak mówisz lepiej od czasu do czasu dla relaksu odstresowania z przyjemności, w żadnym wypadku nie z przymusowej potrzeby

Gość ManiA33
A czy możemy już nie pisać o piciu to dla mnie jeszcze zbyt delikatna sprawa Klubowy żyjesz....Papieros hallo wole o fajkach pogadać:D

Ten co teraz się zapił, pół roku temu stracił matkę, a w sumie nie pamiętam by przez ostatnie 1- lat był trzeżwy.A poszło juz paru znajomych nawet przed 30tką, na nim to wrażenia nie zrobiłaby śmierć kogokolwiek z przepicia.

Gość Black Devil Cherry
Racja... Ja byłam strasznie samotna i poznanie mojego faceta to było coś wielkiego, a że spodobał mi się to tak strasznie się bałam... że piłam. I dopiero wtedy byłam w stanie dojść na randke. Pewnie każdy inny by sobie dał spokój z taką... a on jednak postarał się zrozumieć i pomuc, dlatego dziś jestem silna i jego pewna, bo dziś jest już dobrze. Mania33 nick można zarejestrowac w każdej chwili i wtedy jest na czarno... :)

Black - musze Ci to powiedzieć :D Bo nawet w sms-ach..sorry, że tutaj, ale POMÓC :P, a wiesz że z Twojego szczęscia i ja i chłopaki się cieszą.......

Mania przejdz do góry strony tam masz opcję "moje konto" tam możesz zarejestrować się i zabezpieczyć swój nick hasłem i wówczas też będzie czarny:) trzymam za Ciebie kciuki by wystarczyło Ci siły by wspierać męża. Na pewno nie jest mu lekko ale skoro podjął się leczenia mam nadzieję że docenisz jego poświęcenie że robi to dla Ciebie dla rodziny. Jednocześnie podziwiam że mimo takich trudności nie zostawiłaś go z jego problemem samego, to mogłoby go tylko pogrążyć w tym nałogu. Choć czasami taki drastyczny kop na twarz otwiera niektórym oczy na to co tracą

Gość Black Devil Cherry
Nooooooooo ja stale zapominam, a ostatnio nawet w słowniku sprawdzałam :D :D Wiem, wiem, że się cieszą :)

Tak jest:D jest szansa że i ja wypale wspólnie fajkę pokoju:D muszę sobie wasze nicki zapamiętać by kojarzyć kto jest kim i do kogo się zwracam:D

Gość Black Devil Cherry
Szukały żarcia :D

Gość ManiA33
Zjarany Skręt...dziekuję za te słowa to strasznie miłe łza mi sie zakręciła......ehhh brak mi słów żeby tylko wytrzymał....bo nie wiem czy drugi raz będę miała siły walczyć...miesiąc temu sąsiadka zmarła...przez przypadek płyn do spryskiwaczy wypiła przypadek?brak alkoholu kto to wie....tragedia:(Wole o psach,kotach.pogodzie i o pozycjach pogadać...A na tego papierosa to gdzie trzeba jechać?;*

Gość Black Devil Cherry
Zjarany......... żadna :D

Gość ManiA33
Black Devil Cherry-ty to kobitka? Papieros_męski_bez......założył temat wnikł i znikł albo pozycję nową próbuję :D

Gość Black Devil Cherry
Ta, to będzie przygoda.......

Gość Black Devil Cherry
Tak, kobieta jestem :)

Gość ManiA33
podobno E-papieros modny to my tu będziemy Virtual-papieros a co do wymówki zobaczymy jak ci pójdzie "skręcie":D

Klubowy jesteś pewien że już wiosna idzie?:p ja tam jestem zdania że zima jeszcze nie powiedziała swojego ostatniego słowa:p ja w szukaniu wymowek jestem kiepski:D

Gość ManiA33
tak szczerze to ja w sanatorium siedzę..wilki i co nie boisz się a czy papieros to coś złego Klubowy.

Mnie raz kumpel tym e fajkiem poczestowal jakiś waniliowy. Jak się nim zaciągnąłem zacząłem się dusić jakbym z pół lufki ściągnąl bucha pierwszy raz ziela(dawne sporadyczne dzieje):D nigdy więcej:D