Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Papieros_męski_bez

Witam państwa

Polecane posty

Gość ManiA33
a Cherry to gdzie śpi już....ja to też w te E=papierosy nie wierze podobno jeszcze gorszy syff niż normalne.

Gość Black Devil Cherry
Ja ganiam kota mojego, no oszalała dziś dosłownie... cały czas je i biega, podrapała mnie po brzuchu i jednym cycku :D a z reguly nie drapie... coś ją dziś nosi ;)

Gość ManiA33
a waniliowe to kiedyś gumki miałam no i były nie powiem dobre mniam mniam hihi...;D ale żeby fajki to nie.

Gość ManiA33
panowie kobieta w potrzebie pierś do opatrzenia hahaha

Skręt no ja nie bo mi i V będziesz kradł w nocy jedzenie :P i fajki :D Black nie bo Don Vito wielkości że namiot ciężko dobrać....... Papciuch ze swoją wybranką serca to nie wiem co tam będa mieli... Trzeba Ci dzika babe znaleźć

Gość ManiA33
to zapraszam to sanatorium wolne łoże jest bo koleżanka na bzykanko poszla.

Gość ManiA33
Klubowy wez przygarnij kolegę lisy ci pogoni:D

Gość Black Devil Cherry
Hah tak... widzę jak odżywa...... Ja z W. mam mały namiot, pewnie sama się będe męczyć i dusić, ale i tak milutko. A ja uciekne, jak mój luby wróci, bo tak pertraktował z kumplem o pracy, że dzwonił ostrzegając, że zbyt trzeźwy nie wróci... :D

Gość ManiA33
Cherry ma pierś do opatrzenia a nie ja moje piersi to może masażu potrzebują delikatnego hehe.... A co gumki nie rozumiem że smakowe są?

Gość Black Devil Cherry
Dobrze, dobrze... powoli zaczna się spacerki na smyczy. Choć po mieszkaniu lata i włazi gdzie chce, więc ruchu trochę ma :)

Gość ManiA33
to dobrze że cie ostrzegł możesz się przygotować albo niespodziankę mu zrobić.A ja mam duży namiot:)

Gość Black Devil Cherry
Gumki... haha... kiedyś mój poszedł do sklepu, ja czekałam pod. Dyskretnie poprosił sprzedawczynie o gumki, a ta mu przy całej kolejce kazała wybierać, jaki smak, jaki rodzaj, bananowe czy kiwi... :D :D nigdy nie widziałam go bardziej czerwonego :D hahahahaa

Gość Black Devil Cherry
Niespodzianka będzie, zaiste :D No cóż, będzie musiał się jakoś zwinąć w tej dwójce. Ja najwyżej na nim, czy jakoś tam... :D

Gość ManiA33
co z tego że męża mam ....przecież odrazu rozwodu nie wezmę jak kolego w namiocie się prześpi.Cherry osłaniaj cycki:D

Gość ManiA33
Hahaha wyobrażam go sobie w tym sklepie...to proszę jeszcze rozmiar podać..uuuuhahah dobre. Wiadomo że naturalny lepszy ale czasem trzeba na odmiane inny smak....wy lody też lubicie różnego smaku,prawda?

Gość Black Devil Cherry
Ze stresu wziął te kiwi :D :D .....