Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Papieros_męski_bez

Witam państwa

Polecane posty

Gość ManiA33
a tak szczerze to z jakich województw pochodzicie ja pochodze z małopolski a obecnie siedze w podkarpackim chyba zaraz sprawdze:D ale narobiliśmy zamieszania tu haha przeczytajcie do tylu...ZW.

Wchodzi facet nocą na cpn -prezerwatywy poproszę -a jakie pan preferuje? Mamy smakowe, prążkowane, żółte, różowe, czarne, są nawet w kształcie myszki miki -wszystko jedno mogą być czarne. Facet wraca do domu zrobili z żoną swoje ale zabezpieczenie nie poskutkowało. Po 9miesiącach rodzi im się synek śliczny mały murzynek i tak sobie żyją powoli synek dorasta i zaczyna swoje rozumy zbierać pewnego dnia pyta ojca -tatusiu dlaczego ja jestem taki czarny a wy tacy biali?? -ty się kurva ciesz że nie jesteś myszka miki

Gość Black Devil Cherry
Z Wielkopolski jestem :)

Pomorskie. Mania jak mnie tak tym masazem będziesz kusic to ja nie gwarantuje że się tylko na tym skończy i że rozwód konieczny nie będzie:D chyba że po tych w kształcie myszki miki nie ma obawy o narodziny murzynka:D

Gość Black Devil Cherry
Właśnie........ kurna :D Kisiel już zjedzony, ale jeszcze zostały........ ech, nie chce mi się robić już :D

Gość ManiA33
dobry dobry kawał.... Przychodzi zakonnica do ginekologa....lekarz ją bada i mówi gratuluję jest pani w ciąży...a ona na to... z czego oni kurwa te świeczki robią. Klubowy Horyniec to podkarpackie więć zbieraj się zapraszam a Skrętu w przyszłym roku sanatorium nadmożęm załtwie to zalicze Ciebie hihihi.A jak padnie do o Cherry zachacze w miedzy czasie....bo jak mówią żeby życie miało smaczek raz dziewczynak raz chłopaczek.

Gość ManiA33
Skręt ne bój się sprośnych myśli są fajne...tak w Horyńcu-Zdroju jestem....:)

Gość ManiA33
A więc kolorowych snów i do następnego razu było mi bardzo miło spędzić ten czas z wami.

Gość Black Devil Cherry
aha... ktoś się wtacza........ :D uciekam :) 🖐️

Gość Black Devil Cherry
Dobranoc... :)

Gość ManiA33
jeszcze nie śpię nic nie mów:D

Gość ManiA33
😘hmmmm jakoś tak nie potrafię..ja za samcem:P niektórzy mówią że musi byc to coś a ja widocznie tego nie znalazłam jeszcze:-)

Gość extramocne
Jeden samiec alfa poszedł spać drugi próbuje mu wyrwać z pazurow samice, nieładnie

Gość ManiA33
nie ma strachu dla niego net..komp..to czarna magia...:-0 extramocne....pierwsze słyszę żeby tu kto próbował mnie wyrwać;-)