Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie tylko

Co sadzicie o macierzynstwie ok 40stki?

Polecane posty

Mnie strasznie śmieszą takie babcie z wózkami. Spojrzmy prawdzie w oczy, nawet jesli kobieta jest zadbana to wieku w dowodzie nie oszuka. Potem dzieci wstydza sie starych matek. Najlepszy wiek na rodzenie dzieci to 25-30 lat.

Gość maly_rudy_mis
to tylko twoje zdanie;) a ty ile masz lat??

Gość inne tez sa szkodliwe na bank
na 1 dziecko to dosc pozno.ja mam juz 38 i staram sie o rodzenstwo dla syna.wcale nie uwazam tego za cos wstydliwego.sama mam starszych rodzicow i nie widze w tym problemu.problem maja raczej ci ktorym to przeszkadza

28

Gość maly_rudy_mis
';

Gość maly_rudy_mis
zstanawiam sie tylko a ty masz dzieci ?? planujesz??? kiedy ???

Moja znajoma rodzila pierwsze i ostatnie dziecko w wieku 36 lat i mowila ze wstydzila sie chodzic na wizyty bo stara jest nie mowiac juz o tym ze na porodowce byla celem docinan ze strony lekarzy i poloznych.

Gość które dzieci
wstydzą się "starych matek"? które? tylko źle wychowane dzieci mogą się wstydzić własnych matek:O to chore by wstydzić się własnej matki z uwagi na wiek, wiesz?:O z matki należy być dumnym zawsze i wszędzie jeśli jest dobrą matką i nie ma tutaj znaczenia jej wiek to też tylko moje zdanie

a co w tym zlego? ja uwazam ze lepiej to, niz takie malolaty co maja dzieci kazde z innym jak juz dojda do 40 lat! wtedy jest czlowiek bardziej stabilny i moze lepiej dbac o to dziecko .A tak to cala mlodosc na wychowaniu dzieci.Zalezy co komu pasuje .

Mam jedno. Urodzilam rok temu. Dzisiaj dowiedzialam sie, ze znajoma " ktora robila do tej pory kariere" spodziewa sie dziecka. Ma 39 lat. Zadbana ale zaczyna sie juz marszczyc. Dziecko do komunii poprowadzi 50letnia babcia. O zgrozo!!

Gość maly_rudy_mis
.

Nie prawda!!! Sasiadka skarzyla mi sie ze corka nie chce zeby po nia do przedszkola przychodzila bo dzieci krzycza: kasiu babcia po ciebie przyszla!!

Gość inne tez sa szkodliwe na bank
ja rodzilam po 30 ale jakos nikt mi nie docinal,zreszta zawsze dawali mi mniej lat

Gość svkjgjhfjfhjbdfkhjbshkj
Ale przeciez organizm kobiety produkuje jeszcze sprawne komorki jajowe czasami nawet do 50tki. Czyli jest to jak najbardziej zgodne z natura.

Gość maly_rudy_mis
e tam wyolbrzymiasz;) moze ta znajoma nie planowała a wpadla ??? a usunąć nie chce. A moze swiadomie zaszla bo wszystko ma ?? mi to kompletnie nie przeszkadza, a nawet wole starsze matki niz gówniary latające z wózkami ;)pzdr

Taka stara 40stka nigdy nie bedzie miec energii 20sto paro latki i nie bedzie miala sily za dzieckiem biegac i sie z nim bawic bo reumatyzm sie w tym wieku juz odzywa.

Gość kazdy ma prawo wyboru
byle nie ze szkoda dla innych.ale widac ,ze niektorym to sie nie podoba.dla mnie co chceta to robta

Gość Babcie w kapcie
Dobrze gadasz autorko

Gość Jijiiii
Cieszę sie ze nie mieszkam w tym polskim ciemnogrodzie

Gość wolałabym mieć matkę 40-kę
niż młodą matkę Waśniewską:O tyle w temacie:P

Gość ndjjdd
Ale bzdury,moj ginekolog mowil ze jego 1/3 pacjentek to kobiety po 30 tce,a mieszkam w malej pipidowce

Gość ndjjdd
Ciezarnych pacjentek zeby nie bylo

Gość Do 35rz
pozniej to juz sorry...ale czas minal drogie panie. Robcie dalej kariere albo kupcie sobie yorka :D

Gość Cos w tym jest :)
Ze starej matki dziecko nie bedzie mialo takiego pozytku. Zbyt duza roznica wieku, do tego stara = bez energii. Bedzie rzucac w dziecko klockami zeby aportowalo zamiast sie z nim bawic bo sie starej duuuppy nie chce podniesc ;)

Gość dobrze że młoda dupa Waśniewsk
a tak ochoczo bawiła się ze swoją córką:O

Gość ...mmmm....
A mlode mysla tylko o ciuchach,imprezach i bzykaniu,a dziecko zawsze nabdqlszym planie

Gość mala ni
autorko jestes popierdoloną egoistką!!!

Gość Wasniewskiej sie czepili
glupota nie zna przedzialu wiekowego. Ta stara wariatka co kisiła dzieci w beczce co niby taka super? A grubo po 30 byla. Pelno wariatek i w wieku dojrzalym. Autorce topicku chodzilo raczej o to ze w pewnym wieku to juz po prostu dziwactwem jest zachodzic w ciaze. Rgoizmem jest odkladanie tego na potem bo kariera, bo partner nie taki a potem staruchy z wozkami zaciazajace byle z kim bo 40stka sie zbliza. Zal.pl

Gość Wasniewskiej sie czepili
glupota nie zna przedzialu wiekowego. Ta stara wariatka co kisiła dzieci w beczce co niby taka super? A grubo po 30 byla. Pelno wariatek i w wieku dojrzalym. Autorce topicku chodzilo raczej o to ze w pewnym wieku to juz po prostu dziwactwem jest zachodzic w ciaze. Rgoizmem jest odkladanie tego na potem bo kariera, bo partner nie taki a potem staruchy z wozkami zaciazajace byle z kim bo 40stka sie zbliza. Zal.pl

Gość Z lubelskiego ta stara
wariatka byla. Kojarzę.