Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majkaa1987

On nie chce związku ;/

Polecane posty

Gość fotel
droga autorko.jak oceniasz siebie w skali 1-10 ?

"już nigdy nie będzie w stanie pokochać żadnej innej kobiety" - jeśli to prawda, to po prostu odpuścił sobie emocjonalnie i tylko chce seksu. nie wiem czy to go czyni "złym". to Ty coś od niego chcesz. jasno przedstawił sprawę. więc chyba jednak powinnaś się z nim rozstać... tzn. przestać uprawiać z nim seks.

do czasu, aż on się zdecyduje na więcej powinna znaleźć sobie jakieś zajęcie - polecam naukę chińskiej kaligrafii, spokojnie wystarczy czasu; -v- on jest niepoważny tak samo jak jego tłumaczenie, a przedmiotowe traktowanie ludzi pokazuje, że cokolwiek złego go spotkało 4 lata temu, w pełni na to zasłużył

ogólnie to NIC z tego co napisałaś nie wskazuje na to, żeby on zmienił jakkolwiek stosunek do Ciebie:) więc... uświadom sobie parę rzeczy a będzie Ci łatwiej.

Gość bez+pseudonimu
facet mówi: odpuść ! on uważa że jesteś tylko materacem poważnie

Gość bez+pseudonimu
a Ty whedif przecie Ty młoda sunia jesteś to co Ty możesz wiedzieć ! choć w tym wypadku masz racje...

1/ nie jestem pieskiem 2/ jeśli pseudo wskazuje wiek to tylko 2 lata młodsza od naszej nieszczęsnej 3/ ja zawsze mam rację;)

@ whedif ostatni punkt prawdziwym nie jest i być nie może, a zatem po podważa twoja wiarygodność, co do całości wypowiedzi, lol idę spać, dobranoc 🖐️

Gość bez+pseudonimu
1) nie napisałem pieskiem 2) czyli jednak młoda 3) tym razem a autorka gdzieś spier.dzieliła, głupia prowokatorka, która ma w dupie co odpiszemy

pewnie prowokatorka bo napisała "chce związku i tyle":O

Gość bez+pseudonimu
więc zamykamy temat, bo to jest nierealne bez odbioru !

Nie rozumiem o co wam chodzi? Co jest nie realne? Chyba jasno napisałam jakie są między nami, czego tu nie rozumieć?

"a autorka gdzieś spier.dzieliła, głupia prowokatorka, która ma w dupie co odpiszemy" Człowieku, była 3 w nocy to poszłam spać, takie to dziwne?

Sprawa jest banalna, ale nie dla Ciebie. Skoro powiedział, że nie chce związku to znaczy, że tak jest. Spotyka się z Tobą dla seksu i dla zapchania czasu, zwłaszcza kiedy nie ma co robić. Termin "NIE CHCE ZWIĄZKU" i spotykanie się z Tobą daje mu spokuj ducha, ponieważ: 1. jeżeli pozna inną to nie możesz mu niczego zarzucić, bo przecież Ci mówił,że NIE CHCE ZWIĄZKU 2.jeżeli uprawia seks z innymi to nie możesz mieć o to do niego pretensji, bo przecież jasno Ci powiedział, że NIE CHCE ZWIĄZKU 3. jeżeli nagle bez żadnego słowa urwie z Tobą kontakt to nie możesz się niczemu dziwić, bo przecież on NIE CHCE ZWIĄZKU. Będziecie tak tkwić w padole...im Tobie będzie bardziej zależało tym jemu mniej. W końcu nie wytrzymasz i wyłożysz kawę na ławę...wtedy on zwyczajnie zniknie z Twojego życia, bo on NIE CHCE ZWIĄZKU i byłaś dla niego PRZECINKIEM w życiorysie.

Gość Nie chce związku
ale sypiać chce z Tobą? Woli związek bez zobowiązań. Miej troche godności i szacunku dla siebie zakończ te farse :o Jak kobieta może sobie pozwalać na takie traktowanie?

Myślisz, że to tak łatwo zakończyć bo widzisz tą sytuację z boku. Ja niestety chyba się zakochałam :(

Gość Nie chce związku
Domyślam się, że nie tak łatwo coś zakończyć. Tylko gorzej dalej żyć w takim chorym układzie. Ty chcesz coś więcej a on nie. Pół roku się nie zdecydował liczysz, że teraz poczuje "wielką miłość" z dnia na dzień? Przykre to ale prawdziwe. Kobietą jestem to umiem się postawić w Twojej sytuacji.

Gość sky1
majka i jak sie skonczylo?jestescie razem