Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr777

sasiedzi bija syna

Polecane posty

Gość brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr777

niewiem czy to normalne, ale slysze jak sasiedzi bija syna, robi to babcia, przed szkola kaze mu sie rozebrac do naga i dostaje od niej np 30 pasow ale nie wiem czym i chyba dzisiaj sie posikal podczaas tego dzwonilam juz na policje, policjanci przyjechali i olali, zadnej obdukcji nie zlecili chlopak jest bardzo grzeczny tylko dostaje za zle oceny ma 8 lat nie wiem co robic, bo podobno bicie dzieci jest normalne a tyle kobiet jest maltretowanych i nie ma drogi wyjscia z przemocy jakis czas po interwencji policji nie bito go, bo sie bano teraz nie wiem co dalej, zostala niebieska linia i opieka spoleczna oczywiscie jestem jedyna sasiadka ktora to slyszy

Gość cghyffgjkk
Moze jakiegos dziennikarza by to zainteresowalo. Ja bym gnojom nie odpuscila

Gość Z dziennikarzami to nie
Dziennikarzy sobie odpusc, im tylko zalezy na dobrym szol i jeszcze cie w klopoty wpakuja. Dzwon do opieki spolecznej, na niebieska linie itd. Moze ich nagrac jak sie da? U nas w kraju, tak jak powiedzialas, bicie dzieci jest normalne wiec bedzie ciezko cos wskorac. Ale probowac trzeba.

Gość gdyby moi sasiedzi
zareagowali w jakikolwiek sposób moje zycie dzis wygladało by inaczej

Gość jhbjher
ty liczysz te pasy czy jak??? i skad wiesz ze nago.......

Gość ydyd
co ty tu wypisujesz?? kobieto chlopak po pioerwszej obdukcji juz by nie wrocil do domu jakby tak bylo

Gość mmamamnjndsj
To jest bardziej sprawa dla opieki społecznej, znajdz w internecie ośrodek rejonowy bo oni mają swoje rejony jak poczta czy policja, nie wiem w jakim mieście mieszkasz ale nazwa będzie Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej lub Miejski Ośrodek Pomocy Rodzine możesz iść tam osobiśćie ale lepiej jest napisać i przedstawić całą sytuację jak to widzisz jako sąsiadka, oni wyślą pracownika socjalnego który się tym zainteresuje.Policja tu nie pomoże bo to nie sprawa dla nich dopiero jak się coś stanie. Opieka ma swoje komórki i organizacje współpracujące które zapobiegają przemocy w rodzinie lub znęcaniu się nad dziećmi. Jeżeli jest to bicie rególarne to już podchodzi pod znęcanie się, nie zostawiaj tego proszę bo mogą przez to chłopcu życie zmarnować. Są też organizacje gdzie można zadzwonić i zgłosić często nawetr anonimowo wówczas oni mają swoich pracowników którzy badają takie rodziny, poszukaj w internecie w twojej okolicy, pomoc dzieciom, przemoc w rodzinie itd

Gość mmamamnjndsj
Ydyd nie prawda to nie jest takie proste w Polsce uwierz mi, niejeden po obdukcji wraca do domu, i wiem że potrafią dziać się straszne rzeczy za zamkniętymi drzwiami, szczególnie z dziećmi, najgorzej jak nikt nie reaguje, swego czasu byłam prac. socjalnym i wiem z doświadczenia jak to wygląda, teraz mieszkam za granicą, i tutaj jest tak że po obdukcji faktycznie do domu nie wracjają ale w Polsce niestery różnie

Gość 6teggfsdsd
dziwne, ze mojej znajomej corka miala obdukcje (pobicie przez konkubenta) i juz nie worcila tam gdzie facet mieszkal