Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co się dzieje z tym światem

Olbrychski zarobił milion za reklamowanie Biedronki!

Polecane posty

Gość były pracownik biedronki
A biedni pracownicy tyrają na 3/4 etatu za tysiąc zlotych i gdzie tu sprawiedliwość? :(

Gość dsgfsgdsgs
Nie kupuje w biedronce, a teraz już na pewno. Wkurwia mnie niesamowicie ten prorosyjski, rudy czerep 🖐️

Gość no i co w związku z tym?
każdy kto bierze udział w reklamie zarabia. Bardziej znane twarze więcej, mniej znane - mniej. Zazdrościsz, zapisz się do jakiejś reklamowej agencji i czekaj aż cię wezmą do czegoś. Też zarobisz :)

Gość julka19x
Tego pajaca do reklamy? Nie szkoda im kasy?

Gość yyyKafeKrytykant
no i? niektorzy zarabiaja jeszcze wiecej na reklamach gdyby biedronke reklamowal jakis nikomu nieznany Kowalski to bys robila tam zakupy?

a co wy macie do Olbrychskiego? Czym wam podpadł? Bo chyba coś przeoczyłam...

Gość Weronika z m
hahaha Olbrychski zachwala pieczywo a te z biedry pieczywo jest beznadziejne no ale za kase to wszystko mozna powiedziec byle kasiora była

Gość vgfrgtg
wg mnie to idiotyzm by firmy reklamowaly sie znanymi twarzami!! bo niby takiemu mam uwierzyc bo ma ryj znany?? przeplacaja tyle kasy na takich ludzi a to i tka nic nie daje bo mnie np zadna znana osoba nie zacheci to zakupu reklamowanego towaru, mam swoj mozg i potrafie myslec

a co ma myślenie do reklam? Przecież każda reklama jest swojego rodzaju "kłamstewkiem", chwytem, żeby kogoś do czegoś zachęcić. Więc czemu akurat tak cię Olbrychski zniesmaczył? Mnie bardziej wkurza reklama pasty do zębów gdzie ktoś wypluwa ją z krwią :( A tam w ogóle nikogo nie widać, tylko tę ślinę z krwią :( Zresztą nikt nikogo nie zmusza do oglądania reklam

Gość vgfrgtg
reklama ma wiele wspolnego z mysleniem!!! tylko idiota tego nie widzi:) masz za zadanie pomyslec nad tym:)

Gość kąmsumentka Jadzia
taki znany aktor i też kupuje w biedronce, czyli tylko tam trzeba kupywać

Gość julka19x
To podstarzaly amant lat 70. Teraz przypomina starego satyra sliniacego się na widok młodej dziewczyny.jest oblesny, 40 lat temu też był ale chyba inne gusta były

hmm, to wiek reklamującego wam przeszkadza? Tylko młodzi, piękni i bogaci w reklamach? Przy reklamie kleju do protez też? Przecież niewiarygodni wtedy będą :) Tak jak nastolatki reklamujace kremy przeciwzmarszczkowe :) Odnośnie myślenia przy oglądaniu reklam. Na ogół nie ogladam, albo w czasie oglądania myślenie wyłączam :) Bo o czym tu myśleć? Co najwyżej o tym, że widocznie towar się nie sprzedaje skoro potrzebuje reklamy :)

Gość kooioiu
ogłaszam bojkot Biedronki

Gość zeta123
Olbryski i Rodowicz to były gwiazdy lat 60,70 ,80 ,byli para ,ulubiencami komunistów cały czs ich pokazywali w telewizji ,wygrywali festiwale ,filmowe ,muzyczne

Gość sweehk
dla mnie to idiotyzm placić tyle kasy osobom które i tak już śpią na kasie i mają jej w bród, lepiej te pieniądze przeznaczyli by na cele charytatywne albo dali podwyżki bądź premie pracownikom :O

Gość j.w,.
:O