Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konwalija

Gorset/Pas WYSZCZUPLAJĄCY brzuch macie sprawdzony??

Polecane posty

Gość konwalija

Schudłam nadwagę po ciąży ale został mi wystający brzuch, to było niestety nieuniknione jestem drobna a brzuch miałam ogromny i urodziła syna co miał 4kg , do tego cesarka i efektem jest brzydki wystający brzuch. Ćwiczę 4 miesiące trochę spadło mi oponki ale przód brzucha jest i już raczej zostanie. Polećcie jakiś dobry pas wyszczuplający! mam dość w większości ciuchów wystaje mi brzuch i to źle wygląda a jestem szczupła. Co myślicie o takim? http://allegro.pl/tummy-trimmer-gorset-pas-wyszczuplajacy-kolory-xl-i3054948136.html Sama nie wiem co kupić i żeby nie było widać pod ubraniem, te z haftkami kiedyś miałam ale był niewygodny a haftki było widać. Pomocy mamusie!

Gość szz
Nie mam, ale zamierzam kupić. Oglądając model o który pytasz, zastanawiam się czy na biodrach nie będzie się podwijał. Ja mam też problemy z udami więc osobiście skłaniam się do modeli które mają nogawki siegajace do kolan.

Gość konwalija
U mnie problemem jest jedynie dolna część brzucha pod pępkiem, talie mam ładnie wciętą a poniżej jakiś koszmar. Te na uda chyba są nie zbyt wygodne ale warto spróbować. Też się zastanawiam czy taki nie będzie się podwijał na biodrach ale na zdjęciu są chude modelki nie wiadomo jak to będzie leżeć na kimś kto ma faktycznie problem z brzuchem.

Gość gość
www.sklepburleska.pl - gorsety wyszczuplające i redukujące talię, ale takie które nosi się na ubraniu a nie pod ponieważ są elementem stroju same w sobie. W tym sklepie jest ponad 500 modeli do wyboru.